Waterhole

Waterhole
Torsdag 16 februar
08:00 - 09:30
Sted
USN, Papirbredden 1, Grønland 58
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 15. februar 2023

Waterhole

«Jeg skal bare...»

Irriterer du deg over medarbeidere og kollegaer som stadig utsetter oppgaver og gjøremål? Synes du at utsettelsesadferden skaper ineffektivitet i organisasjonen? Eller føler du skyld og skam når du selv utsetter ting?

Det er det ingen grunn til, mener mangeårig NRK-profil Erik Wold. I dette foredraget om prokrastinering tar han oss gjennom en adferd som vi alle kan kjenne oss igjen i. Hvorfor utsetter vi det vi skal og må gjøre? Og hvorfor aksepterer vi psykologenes og ekspertenes påstander om at det bare er negativt?

Opplev et humoristisk og lærerikt foredrag – velkommen til Waterhole!

Påmelding nødvendig. Frokosten spanderes av Waterholes samarbeidspartnere. Serveres i foajeen på USN kl 8:00-8:25, før vi går i samlet flokk til auditoriet.

Erik Wold er godt kjent for de fleste fra NRK-programmer som Frokost-TV, Debatten, Dagsrevyen, Dagsnytt 18 og utallige direktesendinger både på TV og radio.
I dette foredraget tar han et oppgjør med fordømmelsen og de negative holdningene knyttet til prokrastinering, og lærer deg hvordan du kan utsette med vett og bli både mer kreativ og effektiv.

Foto: Anne Valeur