Waterhole

Waterhole
Torsdag 16 mai
08:00 - 09:30
Sted
USN, Papirbredden 1, Grønland 58
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 15. mai 2024

Waterhole

Strategisk viktige teknologier, næringsliv og betydningen av privat eierskap

Næringslivet står overfor store geopolitiske utfordringer. Den globale usikkerheten øker. Alle bedrifter må forholde seg til de store megatrendene: Digitalisering, kunstig intelligens, bærekraft og grønne investeringer.
 
Ny teknologi og kunstig intelligens åpner for nye muligheter, men også trusler. Behovet for kunnskap og samarbeid i samfunnet blir stadig større. I denne settingen vil Idar Kreutzer fra NHO også koble på viktigheten av privat og lokalt eierskap.

Velkommen til Waterhole! Påmelding nødvendig. Frokosten spanderes av Waterholes samarbeidspartnere. Serveres i foajeen på USN kl 8:00-8:25, før vi går i samlet flokk til auditoriet.
Du møter...
Idar Kreutzer

Idar Kreutzer

Idar Kreutzer er direktør internasjonalt, privat eierskap og digitalisering offentlig/næringsliv i NHO. Han jobber med prosesser knyttet til internasjonalt arbeid, digitalisering og bærekraftig utvikling. Idar var tidligere administrerende direktør i Finans Norge, og fra 2000 til 2023 var han konsernsjef i Storebrand. Kreutzer har hatt en rekke styreverv, bl.a. ved Universitetet i Oslo. Han er styreleder i Aschehoug Forlag, medlem i Norges Handelshøyskoles Advisory board og Klima- og miljøministerens klimaråd. Idar Kreutzer er født i Drammen.