Waterhole

Waterhole
Torsdag 15 februar
08:00 - 09:30
Sted
USN, Papirbredden 1, Grønland 58
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 13. februar 2024

Waterhole

Det er nå opprettet venteliste for dette arrangementet. Meld deg på, og du vil få beskjed dersom det blir ledige plasser.

Ledelse med kjærlighet  ny-gamle ledelsesprinsipper ut av byråkrati og New Public Management


Lars Ueland Kobro vil holde en «dramatisk» forelesning som peker framover. Han vil vise hvordan ledelse og organisasjonsprinsipper har beveget seg i trinn og kast, og at vi nå sannsynligvis står foran et nytt paradigmeskifte. 200 år etter Hans Nielsen Hauges død, må vi slippe løs – ikke fengsle, som vi gjorde den gang – sosiale entreprenører og demokratifornyere. Hvem er de? Kobro vil peke på noen.

Velkommen til Waterhole! Påmelding nødvendig. Frokosten spanderes av Waterholes samarbeidspartnere. Serveres i foajeen på USN kl 8:00-8:25, før vi går i samlet flokk til auditoriet.
Du møter...
Lars Ueland Kobro

Lars Ueland Kobro

Universitetet i Sørøst-Norge
Lars Ueland Kobro er prosjektleder og forsker ved Universitetet i Sørøst-Norge sitt Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon – SESAM. Kobro underviser fra tid til annen i ledelse med vekt på innovasjon og organisasjonskultur, entreprenørskap, sosial bærekraft, samskaping og medborgerskap.