Waterhole

Waterhole
Torsdag 16 november
08:00 - 09:30
Sted
USN, Papirbredden 1, Grønland 58
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 14. november 2023

Waterhole

Alle i jobb – er det mulig å få til?

Analyser fra NAV viser at 55 000 personer i yrkesaktiv alder står utenfor arbeidslivet i Vest-Viken. Samtidig er det mangel på arbeidskraft innen en rekke næringer. For å møte fremtidens behov for arbeidskraft må vi benytte oss av ressursene til de som er i utenforskap.

På Waterhole får du presentert ny statistikk fra NAV Vest-Viken om utenforskap. Tallene på hvor mange unge som hverken er i jobb eller utdanning er spesielt bekymringsverdige.

Som arbeidsgiver ser Eirik Hansen verdien av å investere i de unge. Gjennom opplæring og tilrettelegging sikrer han seg den kompetansen og arbeidskraften Unitronic trenger. Han deler her sine erfaringer med andre bedrifter som ønsker å lære om arbeidsinkludering.

Velkommen til Waterhole! Påmelding nødvendig. Frokosten spanderes av Waterholes samarbeidspartnere. Serveres i foajeen på USN kl 8:00-8:25, før vi går i samlet flokk til auditoriet.
Du møter...
Eirik Hansen

Eirik Hansen

Daglig leder i Unitronic AS
Hansen er siviløkonom fra Boston University med hovedfag i finans. Han har 20 års ledererfaring og er tidligere headhunter til både privat og offentlig sektor. Hansen er også tidligere landslagsløper i friidrett med to NM-gull på langdistanse.