Vårslepp i Dyreparken

Vårslepp i Dyreparken
Torsdag 19. mai
16:00 - 21:30
Pris
Pris 495,00
priser er eks. mva.
Påmelding
Påmeldingsfrist: 16.05.2022
Registreringsfrist er utløpt

Vårslepp i Dyreparken

"Vårslepp” for Næringslivet i Dyreparken

Dyreparken og Næringsforeningen har lagt opp en hel ettermiddag for å gi deg energi, påfyll og bidra til at du kan danne nettverk med andre næringsdrivende i regionen.

De fleste av oss ønsker å utvide nettverket vårt, men mange av oss er usikre på hvordan?  Og selv om man vet man burde snakke med nye mennesker har mange av oss en tendens til å bli stående med noen man kjenner fra før eller å se i brosjyrer. På dette arrangementet ønsker vi å avdramatisere prosessen rundt det å mingle med andre. Og vi legger til rette for a du skal bli godt kjent med andre næringsdrivende ved å utfordres i gårdskamp på kutoppen. 

For å hjelpe oss i gang serverer Dyreparkens egen Roy Bjerke et levende foredrag og gir tips til fine inngangsvinkler til samtaler. Roy jobber til daglig i konsernledelsen i Kristiansand Dyrepark med hovedansvar for underholdning og tematisering. Han har en bred karriere fra 30 år i norsk underholdningsbransje. Han har vært profesjonell tryllekunstner både med et utall av egne produksjoner men også i forestillinger som Chat Noir Vatieté og lørdagsunderholdning på NRK med Trond Viggo Torgersen. Han har vært turneleder for Ylvis, Raske Menn og Herborg Kråkevik, og han turnerte med Cirkus Merano i syv sesonger. Roy deler gladelig fra sine erfaringer både fra møte med publikum, artister og en mangfoldig underholdningsbransje.

Foreløpig agenda:
  • Vi starter på Dyreparken hotell og jobber oss igjennom parken med inspirasjonsstopp underveis.
  • «Bli en bedre mingler» Foredrag fra Roy Bjerke
  • Vi går så i samlet tropp opp til Kutoppen hvor det deles inn i lag og det skal konkurrere i den store gårdskampen. Her vi skal gjennom bla øksekast, slegge, melkespann og tautrekking – bare å finne frem sin indre bonde.
  • Til slutt disker vi opp til låvefest med deilig mat, drikke og hyggelige samtaler utover kvelden.
 
Vel møtt!