Toppen av Drammen

Toppen av Drammen
Fredag 10 - 11 juni
16:00 - 23:30
Sted
Spiraltoppen, Drammen
Pris
790,- + avg. / VIP-billetter 1900,- + avg.
Pris inkluderer buss tur/retur festivalområdet.

Toppen av Drammen

Ta sommerfesten til nye høyder!

Fjorårets festivaldebutant TOPPEN AV DRAMMEN ble en braksuksess, og i år inviteres byens befolkning nok en gang til en ekstraordinær kulturopplevelse på Spiraltoppen. Næringsforeningen er stolt samarbeidspartner!

Festivalen har lagt opp til to varierte festivaldager med en tydelig sjangerprofil pr dag.
Fredag 10. juni: Eva Weel Skram, Daniel Kvammen og Bare Egil Band
Lørdag 11. juni: Oslo Ess, The Dogs og Cocktail Slippers


Det vil være salg av mat og drikke på festivalområdet og Brakar stiller også i år med gratis busser og transport til og fra Spiraltoppen for alle publikummere.

Med fantastiske rammer på et av byens mest unike steder er dette en perfekt anledning for å ta bedriftens sommerfest utendørs i 2022.


Billetter
Klikk på link for ønsket dag:
Fredag 10. juni kl 16:00 - 23:30
Lørdag 11. juni kl 15:00 - 23:30

Av plasshensyn er det kun 500 billetter tilgjengelig pr festivaldag. Sikre deg billett til denne eksklusive festivalopplevelsen allerede i dag!

Om programmet
Både rockerne i The Dogs, med lokalpatriot Kristopher Schau i spissen, og Oslo Ess slipper ny fullengder i mars måned, mens Daniel Kvammen teamer opp med vokalisten i det kritikerroste bandet Amason for en herlig duett i form av et singelslipp rett over påske. Kvammen som også er å se som ny rekrutt i beste sendetid på TV2 i vår på «Kompani Lauritzen» tar også med seg platesamlingen og fyller Bergensbanen med venner når han inviterer til etterfest og DJ-set på Drammens Teater med «Geilo All Stars» på laget etter endt konsert på Spiralen. 


Cocktail Slippers, velsignet av ingen ringere enn selveste «Little Steven», er også straks klare med ny musikk og sammen med evig aktuelle Bare Egil Band og spellemannsnominerte Eva Weel Skram utgjør de til sammen årets knallsterke program under årets festival.

For å krone verket avsluttes festivalen med et DJ-set av musikkguru Asbjørn Slettemark som sammen med Rekord bar lover å gi alt til siste time av festivalens klubbprogram.

I tillegg til nevnte artister vil Toppen av Drammen også satse på lokale artister fra hele fylket for å tilby en bredde og et mangfold i programmet og samtidig tilby de lokale artistene en plattform og en større scene for å nå ut til et større publikum. Disse vil bli lansert på et senere tidspunkt nærmere festivalen.

Se glimt fra fjorårets festival her:


Festivalen arrangeres med tillatelse og støttemidler fra Drammen kommune, og i samarbeid med flere stolte støttespillere overfor lokale kulturarrangementer og kulturopplevelser. 

www.toppenavdrammen.no