Tjenesteinnovasjon i en digital tid

Tjenesteinnovasjon i en digital tid
Torsdag 30. mars
08:30 - 10:00
Sted
Dronningens gate 2
Pris
Ordinær pris 780,00
Medlemspris 390,00
priser er eks. mva.
Påmelding
Påmeldingsfrist: 29.03.2023
Meld meg på

Tjenesteinnovasjon i en digital tid

I løpet av det siste tiåret har det vært et økende fokus på tjenester på tvers av sektorer. Nye digitale teknologier skaper nye muligheter for tjenesteinnovasjon, og evnen til å utvikle nye tjenester regnes i dag som en viktig kilde til konkurransefortrinn både for bedrifter i tjeneste- og vareproduserende sektorer.

For å utnytte disse mulighetene trenger vi forståelse for hvordan ulike perspektiver på hva en tjeneste er påvirker bedrifters innovasjonspraksis og digitaliseringsgrad.

Torsdag 30. mars ønsker vi velkommen til en ny samling av Lederens kompass med tema "Tjenesteinnovasjon i en digital tid".

I foredraget vil prof. Tor Helge Aas forklare hva som kjennetegner de ulike perspektivene og diskutere hvilke innovasjonsverktøy og -metodikker som står sentralt i hvert perspektiv.    

Lederens kompass er et samarbeid mellom Handelshøyskolen Executive ved UiA og Næringsforeningen. 

Frokost serveres fra 08.15
Avmelding må skje senest kl. 12.00 dagen før til: andrea@nikr.no

Vel møtt!

 
Foredragsholder
Tor Helge Aas

Tor Helge Aas

Professor ved Handelshøyskolen UiA
Tor Helge Aas er professor ved Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og studieprogramleder for Executive MBA programmet (www.uia.no/mba).
Prof. Aas har en doktorgrad i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole (NHH) og mastergrad i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra Universitetet i Agder (UiA). Han er i tillegg uteksaminert fra Luftkrigsskolen.
Aas forsker på innovasjonsledelse, med et spesielt fokus på de organisatoriske effektene av innovasjon, innovasjonsprosesser og -kapabiliteter, innovasjonssamarbeid og styring av innovasjonsaktiviteter.