Tillit

Tillit
Onsdag 08 juni
14:30 - 16:30
Sted
Konferanseteltet, Bragernes Torg
Pris
Medlemspris 390,00
Ordinær pris 690,00
Priser fra 390,- til 1990,-. Alle priser eks mva. Velg mellom de ulike arrangementene/pakkene i påmeldingsskjemaet.
Påmelding
Påmeldingsfrist: 08. juni 2022

Tillit

– kan vi stole på informasjonen vi får?

Sunniva Rose
er konferansier. Hun har doktorgrad i kjernefysikk fra Universitetet i Oslo. Doktorgradsarbeidet handlet om hvordan vi kan bruke grunnstoffet thorium som brensel i kjernekraftverk, og hvordan dette kan redusere radioaktivt avfall. Sunniva skal holde i trådene for konferansen, og vil nok komme med sine tanker om energiutfordringer vi står ovenfor.

Drammens Tidende lever av tillit i en daglig kamp om folks tid. Kan du egentlig stole på det som står i lokalavisa? Handler det ikke bare om klikk? Politisk redaktør Hege Bakken og ansvarlig redaktør Espen Sandli utfordrer hverandre med de vanskelige spørsmålene.

Morten Bast Ness, partner i PwC, vil drøfte noen av de største endringene som vil forme fremtiden både globalt og lokalt. Kan vi faktisk stole på den statistikken og informasjonen som blir tilført oss i en verden som endrer seg raskere enn noen gang og hvorfor er tillit så viktig?

Christian Lie er sjefstrateg i Formue. Christian tegner et bilde av de makroøkonomiske utfordringene vi står overfor. Vi har situasjoner som skaper stor usikkerhet blant investorer, med svært urolige børser og enda høyere energi- og råvarepriser. 

(Se hele programmet for Innsikt 2022 her)

Sunniva Rose, konferansier

Sunniva Rose er kjernefysiker, mor, rosanerd og vitenskaps- og teknologitolk, og elsker å formidle kunnskap på en underholdene måte. Hun har doktorgrad i kjerne- og energifysikk fra Universitet i Oslo, der hun forsket på thorium i kjernekraft.
Rose er privatpraktiserende formidler av teknologi, forskning og allmennkunnskap med blogg og Instagram. Hun har dessuten laget podcast-serien lørn.tech, og opptrer jevnlig på radio og tv. I tillegg skriver hun kronikker om forskning og realfag i blant annet Aftenposten.

Morten Ness, PwC

Morten er partner i PwC og har godt over 20 års erfaring med revisjon og rådgivning. I tillegg til kundeoppdrag jobber han med strategi og ledelse i PwC, og leder PwC sin virksomhet i Buskerud, Vestfold og Telemark. Morten holder en rekke foredrag og forelesninger om trendene i næringslivet og samfunnet generelt.

 

Christian Lie, Formue

Christian har over tjue års erfaring fra finansbransjen, inkludert ti år som sjefstrateg i Danske Bank. Han har erfaring som analytiker, rådgiver og med ansvar for investeringsprodukter. I Formue er ansvarsoppgavene knyttet til makroøkonomi, finansmarkeder, allokering og investoratferd. Christian står bak mye av kommunikasjonen rundt disse temaene internt, til kunder og media. Han skriver blant annet et ukentlig nyhetsbrev, holder foredrag og lager podcasten Formuepodden. Av utdanning har Christian en MBA fra Heriot-Watt og en bachelor i samfunnsvitenskap fra NTNU.
 

Espen Sandli, Drammens Tidende

Espen er ansvarlig redaktør i Drammens Tidende. Drammenseren har høyt engasjement for byens utvikling og framtid. Sandli har bakgrunn som prisvinnende nyhets- og gravejournalist i Dagbladet og VG. 
 

Hege Breen Bakken, Drammens Tidende

Hege er politisk redaktør i Drammens Tidende. Hun er utdannet sosiolog og har hatt forskjellige roller i mediebransjen. Hun er en tydelig stemme i drammensdebatten, men er også opptatt av å få fram andres meninger.  
 

Vil du ha med deg flere spennende konferanser under Innsikt 2022?