Tidenes Ælv Classico

Tidenes Ælv Classico
Lørdag 17 juni
16:00
Sted
Marienlyst stadion
Pris
Voksen 250,00
Barn 150,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 09. desember 2022

Tidenes Ælv Classico

TIDENES ÆLV CLASSICO
Strømsgodset all stars vs. Mjøndalen all stars

Det er duket for en historisk fotballfest på Marienlyst stadion lørdag 17.juni 2023. 
Blir dette årets julegave til dine ansatte? Eller skal dere planlegge dette inn i sommerfesten 2023? 

Sikre deg billetter på forhåndssalget frem til fredag 9.12. Da åpner ordinært billettsalg. Bruk kodeord: NFIDR for å få frem din rabatt. 

Næringsforeningen, Strømsgodset fotballklubb og Mjøndalen IF er stolte over å få ønske velkommen til tidenes fotballfest i Drammen når arrangementet Tidenes ælv classico går av stabelen lørdag 17.juni i 2023. Marienlyst stadion forvandles til en legendarisk arena, når gamle og nye helter fra Strømsgodset og Mjøndalen møtes til et fotballhistorisk oppgjør – én duell for å avgjøre hvem som er best i byen en gang for alle.


Med fokus på lokalhistorie, identitet, samhold og rivalitet vil Tidenes ælv classico både gjenskape historiske og magiske øyeblikk,
samtidig som det åpner for nye store fotballopplevelser for nytt og gammelt publikum og supportere fra begge lag.

På banen denne dagen står et all star-lag bestående av håndplukkede spillere fra begge klubbenes historie fra 50-tallet og frem til i dag. Totalt vil en stall på 20-25 spillere fra begge lag annonseres i løpet av de kommende månedene sammen med ikoniske trenere, assistenttrenere, dommere og linjemenn. På godsets banehalvdel vil legender som Odd Johnsen, Jostein Flo, Osman Nyan, Tor Alsaker-Nøstdahl, Rune Themte, Christer George med flere utgjøre startelleveren. Mens på Mjøndalens banehalvdel står bautaer som Vegard Hansen, Boye Skistad, Christian Gauseth, Pål Skistad, Vamouti Diomande, Herman Ekeberg med flere.

Et lignende arrangement har aldri før funnet sted i Drammen! For one night only vil publikum få oppleve gamle helter, signatur-finter, ikonisk feiringer og magi fra sine barndoms store fotballidoler når det inviteres til tidenes fotballfest i Drammen!

Kampstart er satt til kl 16.00 og det vil bli rigget til for utsalg av mat og drikke til et publikum i alle aldere. I tillegg vil det bli aktiviteter, utsalg av supporter merch og morsomme overraskelser for hele familien på Marienlyst stadion i forkant av arrangementet. 

Næringsforeningen i Drammensregionen med på å skape magiske øyeblikk for byens befolkning, oppfylle drømmer og heie frem et rikt og mangfoldig kultur og næringsliv. Tidenes ælv classico er intet unntak. Som medlem i næringsforeningen får du nå en medlemsfordel og mulighet til å sikre deg billetter og tidenes julegave/ sommerfest til deg og dine før det ordinære salget starter. 

Ikke nøl med å sikre deg og dine ansatte billetter til denne helt ekstraordinære fotballopplevelsen!