NæringsArena: Områdemodell eller utbyggingsavtale?

NæringsArena: Områdemodell eller utbyggingsavtale?
Onsdag 22 november
08:00 - 10:00
Sted
Børsen, Bragernes Torg 13
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 20. november 2023

NæringsArena: Områdemodell eller utbyggingsavtale?

Hva må utbyggere bruke i fremtiden?

Høsten 2021 ble forslag til ny områdemodell for grunneierfinansiering av infrastruktur foreslått. Forslaget fikk mye kritikk fra kommuner, mens utbyggerne stort sett var fornøyde. Departementet har nå gjort større endringer i opprinnelig forslag for å imøtekomme kommunenes bekymringer og sendt forslaget på ny høring. Vil modellen nå være et godt alternativ for utbyggerne? Og hva har dette å si for gjennomføringen av fremtidige arealplaner?

I samarbeid med KPMG og DRMA inviterer Næringsforeningen til dette frokostseminaret, der vi ser nærmere på forslaget til ny områdemodell som er på høring. 

Det blir servert frokost og kaffe fra 8.00-8.30, programstart kl 8.30.
Innledere
Solveig Bergstrøm

Solveig Bergstrøm

Arkitekt
Solveig arbeider med by- og stedsutviklingsprosjekter og arealplanlegging på alle nivåer. Hun har erfaring med planlegging for privat og offentlig sektor og mange års erfaring med plan og byggesak i Drammen kommune.
Marita Weierud Kvaale

Marita Weierud Kvaale

Advokat
Marita arbeider hovedsakelig med ulike problemstillinger innenfor fast eiendom, og har mange års erfaring fra forretningsjuridisk rådgivning, privat næringsliv og offentlig virksomhet. Hun har forhandlet en rekke utbyggingsavtaler for Drammen kommune, alt fra små infill-prosjekter til Inter-City og Nytt Sykehus Drammen.
Samarbeidspartner

NæringsArena – arenaen der du som medlem av Næringsforeningen kan sette faglige og aktuelle temaer på dagsorden.