Morgenmøte: Mangfoldsledelse og inkludering

Morgenmøte: Mangfoldsledelse og inkludering
Mandag 19 september
09:00 - 10:30
Sted
Knutepunkt Fjell, Laurits Grønlands vei 21
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 16. september 2022

Morgenmøte: Mangfoldsledelse og inkludering

Hva legger vi i begrepene mangfold, inkludering og tilhørighet? Hvordan jobbe med mangfold? Bli med på en inspirerende morgen og lær mer om hvilke muligheter som finnes!

Velkommen til en faglig og inkluderende morgen på Knutepunkt Fjell.

Arrangementet er gratis. Påmelding nødvendig, bruk blå knapp på denne siden.

Monica Johannsen er HR-sjef i Kongsberg Gruppen, og vil fortelle om hvorfor Kongsberg Gruppen jobber med mangfold og hvordan de gjør det. 

Monica har vært ansatt i Kongsberg Gruppen i 21 år i ulike roller og forretningsområder. Sitter i dag i det globale HR lederteamet i den maritime virksomheten av bedriften. Har vært sentral i mangfoldsarbeidet internt i KONGSBERG siden 2016 og tok en sertifisering i mangfoldsledelse i 2019.

Internasjonale Drammen er et samarbeid mellom NAV Drammen, Drammen kommune og Næringsforeningen som jobber for økt mangfold og inkludering i Drammensregionen. Koordinator for Internasjonale Drammen, Emil Bischoff, forteller om samarbeidet samt mulighetene og utfordringene innen mangfold feltet/ som finnes når man jobber med mangfold.

Få også med deg en "praktisk tilnærming" til inkludering og mangfold - tirsdag 20. september i Næringsforeningens lokaler! Mer info og påmelding her.

Arrangementene er en av del initiativet "Drammen internasjonale uke", som bygger på det rike mangfoldet i byen vår. Det blir Globusfestival, Drammen Sacred Music festival, konferanser, seminarer, konserter og film – mangfoldige og meningsfylte opplevelser til glede for byens befolkning og gjester.
Les mer om Drammen internasjonale uke her