Markedsdagen i Orkland

Markedsdagen i Orkland
Torsdag 03. februar
09:00 - 13:30
Sted
Damphuset, Gammelosveien 2, 7300 Orkanger
Pris
Pris 990,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 31. januar 2022

Markedsdagen i Orkland

Orkland næringsforening har i samarbeid med Trondheim Markedsforening gleden av å invitere til en spennende og lærerik konferansedag på Orkanger med fokus på markedsføring og kommunikasjon.

Merkevarebygging, omdømme og digital markedsføring er noe de fleste bedrifter jobber aktivt med i dag.
Men hvordan kan man skape gode kundeopplevelser i en mer og mer digitalisert hverdag?
Hvordan bygger man merkevare og omdømme for sin bedrift?
Og hvordan skal man lage godt innhold i sosiale media for å nå ut til ønsket målgruppe?

På Markedsdagen vil du få inspirasjon til hvordan du og din bedrift kan jobbe med
markedsføring i 2022.
Dette er en konferanse som passer både for deg som jobber med markedsføring i det daglige, 

og for andre som ønsker å lære mer om hvordan man kan jobbe godt med merkevarebygging, 
kundeservice og digital markedsføring.

Vi kommer også til å få presentert en spennende lokal case hvor en bedrift på Orkanger
klarte å omstille seg og tenke kreativt i sin markedsføring i det tøffe pandemiåret 2020.Meld deg på Markedsdagen 2022 den 3.februar for å få masse inspirasjon, faglig påfyll,
samt møte hyggelige bransjekollegaer.

Vel møtt!

 
Program
08:30 - 09:00

Registrering og kaffe

09:00 - 09:15

Introduksjon

09:15 - 10:00

Datadrevne beslutninger: hvordan skape gode kundeopplevelser gjennom hele kundereisen

Vekk med magefølelse og synsing på effekt. Inn med data, på tvers av kanaler og avdelinger.
 
I dette foredraget vil Anders vise konkrete eksempler på hvordan bedrifter bør jobbe mer datadrevet med salg og markedsføring. Han vil snakke om viktigheten av å sette arbeidet i et system, med klare vekstmål, og tips til hvordan du skal måle og rapportere underveis. HubSpot er hans favoritt-verktøy, så forvent at mye av innholdet vil handle om Inbound Marketing og smart bruk av CRM-funksjonalitet.
10:00 - 10:15

Mingling

10:15 - 11:00

Case: Aks Saks

Presentasjon av en spennende lokal case hvor en bedrift på Orkanger klarte å omstille seg og tenke kreativt i sin markedsføring i det tøffe pandemiåret 2020.

Ann Kristin Solligård, eier og daglig leder Aks Saks AS

 
11:00 - 11:40

Lunsj

11:40 - 12:20

Case: En million hei for MOT Norge

Skolestart 2020, annerledesåret. Vi traff en nerve med godt innhold som engasjerte, og nådde en million for ti tusen annonsekroner. Hva gjorde vi? Hvilket innhold fungerte best; kjendiser eller skoleungdom? Og klarte vi å tilpasse oss i 2021 hvor vi også testet TikTok som kanal?

Ingrid Dyrnes er byråleder i Synlighet Trondheim. Hun jobber med digital strategi og innhold for et kjente merkevarer som Statkraft, NTNU og MOT Norge. 

 
12:20 - 12:35

Mingling

12:35 - 13:15

Strategisk Employer Branding – Mer enn markedsføring

Employer branding handler om å posisjonere seg som en attraktiv arbeidsgiver overfor ønskede målgrupper. Vi snakker om merkevarebygging over tid og det å kommunisere hva vi har å tilby overfor egne ansatte og potensielle kandidater.

Ingvild Reinskou
Rådgiver Employer Branding

 
13:15 - 13:30

SLUTT

Foredragsholder

Anders Rønningen

Anders S. Rønningen, gründer og daglig leder i Utbrudd
Anders S. Rønningen er gründer og daglig leder i Utbrudd og har jobbet med digital markedsføring siden Kvasir var den største søkemotoren i Norge. Han jobber i dag tett på flere av regionens største merkevarer, med blant annet Inbound Marketing, strategi og HubSpot.

Les mer:
UTBRUDD

 

Ingrid Dyrnes

Byrådsleder i Synlighet Trondheim
Ingrid Dyrnes har jobbet med kommunikasjon i over et tiår. Først som informasjonsleder på Ringve Musikkmuseum, så i Bennett reklamebyrå som prosjektleder og tekstforfatter. Nå er hun byråleder for Synlighet i Trondheim. Ingrid er utålmodig av natur og vil at det skal skje noe. Hun tar med seg engasjement og kreativitet inn i prosjektene hun jobber med, og setter fart med kjente merkevarer som Statkraft, Optimar, NTNU og MOT Norge. Ingrid lager musikk på fritiden og har spilt konsert for 60 000 på Kapp Verde sammen med Jay & Bandidos.

Les mer:
Synlighet Trondheim

 

Ingvild Reinskou

Rådgiver employer branding, Adresseavisen
Reinskou er utdannet innen helsevitenskap og strategisk HR og har erfaring fra rekruttering, karriereveiledning og organisasjonsutvikling.

– Det er mye som har skjedd innen rekrutteringsfaget de siste årene. Konkurransen om talentene er tøff, og for de fleste virksomheter er det ikke nok å legge ut en god stillingsannonse for å vinne denne kampen. Det digitale mulighetsrommet i dag er enormt, og vi har alle muligheter til å kommunisere våre verdier og visjoner til egne ansatte og potensielle kandidater. Det er her employer branding kommer inn i bildet, forklarer Reinskou.


Les mer:
MN24

Ann Kristin Solligård

Eier og daglig leder av Aks Saks AS
Ann Kristin er eier og daglig leder på AKS Saks As. Hun har 15 års erfaring i frisøryrket. Hun hadde 8 års erfaring før hun bestemte seg for å følge drømmen og starte en egen salong i august 2012. I oktober 2016 åpent hun sin nye salong i hjertet av Orkanger. Hun har en stor og solid kundegruppe, og brenner virkelig for faget sitt.

Les mer:
Aks Saks
Samarbeidspartner