INNSIKT 2024 – Speakers' Corner

INNSIKT 2024 – Speakers' Corner
Onsdag 05 juni
12:00
Sted
Bragernes torg, Drammen
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 30. april 2024
Meld meg på

INNSIKT 2024 – Speakers' Corner

Bli taler på Speakers' Corner
Har du grandiose visjoner om hvordan Drammen bør se ut i 2030? Brenner du for byutvikling  eller noe helt annet? Sinna på systemet? Eller kan du noe andre bør høre om?

Få frem ditt budskap i spisset form på åpen scene  bli taler på Speakers' Corner under Innsikt 2024!

Vi plukker ut 15 sterke meningsbærere til å stå på utescenen onsdag 5. juni. Hver innleder får 3  tre  minutter hver til å formidle sitt budskap i et gnistrende lyninnlegg, med Bragernes torg som publikum  både forbipasserende og utstillerne i messeteltet. Programleder Kristoffer Reinsfelt Arnesen styrer stoppeklokka med jernhånd og humor.

Meld inn din interesse
Bruk påmeldingsknappen på denne siden for å sende inn din pitch. Alle innmeldte innlegg vil bli vurdert opp mot et helhetlig program, med god bredde og høy underholdningsverdi. Vi gir en tilbakemelding til alle som har meldt sin interesse innen utgangen av april.

Praktisk info
I år blir Speakers' Corner plassert i front av Innsiktsteltet, med utescene under tak. Scenen er utstyrt med skjerm og mikrofon.
Ingen påmelding for publikum – åpent for alle.
Alle avklarte innledere blir annonsert i Innsiktsprogrammet og vil etter inngått avtale kunne brukes i markedsføringen opp mot Innsikt.
Du møter
Kristoffer Reinsfelt Arnesen

Kristoffer Reinsfelt Arnesen

Programleder
Kristoffer holder styr på lyninnleggene! Kristoffer er ansvarlig for talenter og programledere i TV2 og har en lang og rikholdig erfaring både på scener og foran kamera. I tillegg er han både Mjøndalen- og Drammenspatriot, glad i folk og har god kunnskap om byen og distriktet.

Innsikt 2024 – Næringslivsmessen 5. juni

Innsikt 2024 – Næringslivsmessen 5. juni

Innsikt 2024 – Byutviklingskonferansen 6. juni

Innsikt 2024 – Byutviklingskonferansen 6. juni

Gode samarbeidspartnere gjør Innsikt 2024 mulig