INNSIKT 2024 – Byutviklingskonferansen

INNSIKT 2024 – Byutviklingskonferansen
Torsdag 06 juni
09:00 - 15:00
Sted
Bragernes torg
Pris
Konferanse (medl.) 990,00
Totalpakke (medl.) 1 700,00
Konferanse (ord.pris) 1 490,00
Totalpakke (ord. pris) 2 700,00
Lunsj og kaffe er inkludert i konferansebillett. Totalpakken inkluderer i tillegg fest m/middag og konsert. Alle priser eks. mva.
Påmelding
Påmeldingsfrist: 01. juni 2024
Meld meg på

INNSIKT 2024 – Byutviklingskonferansen

Vi har store forventninger til Byutviklingskonferansen på Innsikt 2024! Hva vil vi lære denne gang? Hvordan står det egentlig til med oss? Bygger vi for høyt? Bygger vi for lavt? Bygger vi smart nok? Bygger vi arbeidsplasser nok?

Første programslipp
Programkomitéen er i gang med å kna årets program. Vi kan foreløpig røpe to høydepunkter:
 • «Sånn er du, politiker!» Samarbeid er et viktig stikkord for Drammensregionen. Harald Eia og Nils Brenna kommer for å avsløre hvordan hodene til drammensordfører Kjell Arne Hermansen, opposisjonsleder Lina Strandbråten og Lier-ordfører Kjetil Kivle er skrudd sammen hver for seg og hvordan de kan fungere sammen.
 • Ingrid Gjessing Linhave er årets konferansier. Den folkekjære og dyktige programlederen, sist kjent for knallsuksessen «Demenskoret», skal lose oss trygt gjennom dagen.

Nye godbiter fra programmet slippes utover våren. Noen stikkord er: Arkitekturopprøret, TikTok-hatet, energikrise og ny næring. Dessuten kommer regionens aller største eiendomsutvikler for å dele sine visjoner med oss.
 
Er du glad i Drammen og ønsker å bidra til at regionen utvikler seg på en positiv måte, bør du sikre deg en stol i teltet denne dagen.

Fest og prisutdeling
Kjøp Totalpakke og ta med de gode diskusjonene rundt bordet videre utover kvelden. I tillegg til middag får du konsert med Jaa9&OnklP, prisutdeling for årets stand – og ikke minst den splitter nye og gjeve prisen for Årets bedrift (Stor) og Årets bedrift (SMB). Festen starter kl. 17 i teltet.

Billettsalget er åpent, du kan allerede nå sikre deg din billett. Bruk blå påmeldingsknapp.

Billetter til kun festen uten konferanse kan kjøpes separat her.

Innsiktlogo Innsikt hovedside
Gå til hovedsiden Innsikt 2024
På scenen – en sniktitt
Sånn er dere – og sånn er det for Drammen!

Sånn er dere – og sånn er det for Drammen!

Aldri har det vært så viktig at regionens politiske ledere klarer å samarbeide om å utvikle Drammensregionen:
 
 • Vi er Norges største byområde uten en byvekstavtale og uten en overordnet plan for hvordan vi løser transportutfordringene våre i fremtiden.
 • Vi står foran en kraftig eldrebølge og en bråstopp i regionens tilvekst av barn og unge dersom vi ikke gjør plass til flere mennesker. 
 • I 2025 skal vi flytte regionens største arbeidsplass fra en kant av byen til kommunegrensen. Rundt det nye sykehuset i Drammen og Lier satses det sterkt på helsenæring og eiendomsutvikling.
 • Drammen har utbyggingsplaner for over 10.000 nye innbyggere.
 • I Lier kommune planlegges en helt ny bydel i Drammen, Fjordbyen, med 16.000 nye innbyggere de kommende årene. Næringslivet fra Kongsberg til Lierskogen roper etter arbeidskraft.
Skal vi klare å få tak i de hodene både kommunene og bedriftene trenger for å leve og utvikle seg, må det samarbeides om både utvikling og å kjempe for ressurser til vår region.  

Drammens Kjell Arne Hermansen og Lina Strandbråten og Liers Kjetil Kivle er sporty og byr på seg selv når Harald Eia og Nils Brenna borer i personligheten deres og slår fast at «Sånn er dere!».

Vi skal i løpet av 45 minutter bli godt kjent med de politiske lederne våre. Vi lover moro, men også en god porsjon alvor når Eia & Brenna entrer scenen.
Ingrid Gjessing Linhave

Ingrid Gjessing Linhave

Hils på årets programleder! Den folkekjære og dyktige programlederen, sist kjent for knallsuksessen «Demenskoret», skal sette følelsene i sving hos alle som tar turen til Innsiktsteltet denne dagen.

Gode samarbeidspartnere gjør Innsikt 2024 mulig


Mens vi venter...
Ta en titt på den gode stemningen fra Innsikt 2023!


Mens vi venter på neste utgave minner vi også oss selv på hva vi lærte fra Innsikt 2023:
 • at vi skal “see good”.
 • at Drammen er en gryende studentby, som skal bli enda bedre!
 • at det er folka som er Norges nasjonalformue.
 • at det går an å bygge nye hus som folk liker.
 • at byer som er bra for barn er bra for alle.
 • at Lier og Drammen er bedre venner enn noen gang.
 • at en byvekstavtale, uansett hvilken form den får, blir ekstremt viktig for oss.
 • Og ikke minst: Drammens nye storhetstid begynner nå!