Innsikt 2023

Innsikt 2023
Onsdag 07 - 08 juni
09:00 - 23:00
Sted
Bragernes torg
Pris
Mer info om priser kommer

Innsikt 2023

// HOLD AV 7. - 8. juni 2023 //

Hva er neste steg, Drammen?

At Drammen har blitt en flott by, høres fra alle kanter. Og det er sant. Drammen var norgesmester i byutvikling. Fra forurenset gjennomfartsby med "rufsete" omdømme, til en vakker elveby med høy aktivitet og muligheter for de som ønsker å få noe til.

Men – har vi hvilt på laurbærene? Det ble i sin tid skapt en god kultur for byutvikling. Det som kjennetegnet prosessene var innovative næringslivskrefter, tverrpolitiske initiativ, akademia og fagmiljø i fremvekst. Alle jobbet i samme retning. 


Nå skal vi igjen forene kreftene og løfte Drammen videre til neste nivå – sammen!

Program:
Onsdag 7. juni: 
Torsdag 8. juni:
  • Innsiktskonferansen | Vi sparker i gang neste epoke for Drammens byutvikling! Program kommer.
  • Fest! | Middag, mingling og konsert i teltet. Billetter kan kjøpes her

Neste steg

Innsikt 2023 skal være kick off for å ta byregionen Drammen de neste stegene videre, med definerte og tydelige mål for utviklingen. 

En rekke store prosjekter er igangsatt, og skal stå helt – eller delvis ferdig i 2025. Dette er store prosjekter vi skal være stolt av. På Innsikt skal vi fokusere på alt som bra, og løfte frem der vi har en vei å gå. Vi må samles for å få til veien videre – sammen.


Innsikt 2023 byr på bedriftsutstillinger hvor bedriftene flytter sin virksomhet til Innsiktsteltet, som fyller Øvre Bragernes torg. Det jobbes med et spennende og innholdsrikt konferanseprogram, og det hele avsluttes med en stor fest i teltet!

Hold av datoene! 


Bli med inn i teltet! Selv om Innsikt 2023 byr på nytt innhold, gir denne filmen fra Innsikt 2022 et godt innblikk i den gode stemningen som et samlet næringsliv fører med seg.