Gründerboostcafé

Gründerboostcafé
Onsdag 04 mai
17:00 - 19:00
Sted
Spor X, Dr. Hansteins gate 13, Drammen
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 03. mai 2022

Gründerboostcafé

Bli kjent med ulike finansieringsalternativer for oppstarts- og vekstbedrifter! Lokale gründere deler sine erfaringer! 

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter det er for finansering for deg som gründer eller vekstbedrift? Vil du bli kjent med hvordan gründere har lykkes? Da er denne gründerkaféen noe for deg!

DNB stiller med Oppstartslos og lokal rådgiver. De deler sine erfaringer og muligheter for bedriften å skaffe nødvendig kapital.
 
Gründere av Drammen Laserklinikk og Nordisk Utemiljø deler sine erfaringer med å starte eget selskap og hvordan de har klart god og lønnsom vekst.


Vi møtes på Spor X-hvor Drammen Works er lokalisert. Drammen Works er Drammensregionens nye kraftsenter for startups, entreprenørskap og innovasjon

Enkel servering og salg av mineralvann, øl og vin. 

Elena Solvang 

Elena jobber i DNB som Oppstartslos, rådgiver for gründere som ønsker eller har startet bedrift. Det er mange som ønsker å gå fra ide til bedrift, men er usikker på hvordan man skal finansiere gründerdrømmen sin. Som rådgiver i Oppstartslos møter Elene ofte på de som er i tidlig idefase og ikke er klar over hvilke alternativer det er til banklån.  

 

Malin Willassen 

Malin har mange års erfaring som kundeansvarlig i DNB. Malin heier ekstra på gründere og nyetablerte bedrifter, slik at de skal lykkes med sin bedrift. Du vil få nyttige tips rundt finansiering i bank. Blant annet om hvilke finansieringsmuligheter som finnes og hva banken legger vekt på når de skal vurdere om en bedrift kan tilbys finansiering.
 

Drude E. Kilen, Drammen Laserklinikk 

Drude etablerte i januar 2007 Drammen Laserklinikk som har utviklet seg til å bli en bedrift med over 13000 kunder og 10 ansatte.
 

George Hanwell, Nordisk Utemiljø 

Nordisk Utemiljø ble startet i 2015 og mitt mål var å doble omsetningen de første 5 årene til å bli en gasellebedrift, samt bygge stabilitet i selskapet. Vi har vokst i omsetning fra kr 600,000 i 2015 og forventer cirka 30 millioner i 2022.