Førjulsfest

Førjulsfest
Torsdag 23 november
18:00 - 23:59
Sted
Union Scene
Pris
Medlemspris 1 290,00
Ordinær pris 1 990,00
Priser eks mva. Inkluderer middag og velkomstdrink. Beløpet faktureres. Ingen refusjon ved avmelding etter 4. nov.
Påmelding
Påmeldingsfrist: 21. november 2023

Førjulsfest

For tredje år på rad samler vi regionens næringsliv og viktige samarbeidspartnere til førjulsfest på stemningsfulle Union scene.

Ikke gå glipp av årets førjulsfest! 23. november blir det igjen middag, musikk og mingling med regionens næringsliv – og vi vil at DU skal være der!

Ta med bedriften, kom alene eller med partner, og del kvelden med resten av regionens næringsliv. Om du vil diskutere byvekstavtale, bærekraft eller bare ha det gøy med bra folk fra næringsliv og kommune – meld deg på!Festen har fritt bordsete. Ønsker du å reservere bord med plass til 10? Ta kontakt på post@nfdr.no eller tlf 32 26 42 10.
Du får...
Trioen Gryting/Bastiansen/Akerø-Kleven

Trioen Gryting/Bastiansen/Akerø-Kleven

Vi får servert kortreist musikk med trioen Gryting/Bastiansen/Akerø-Kleven som alle holder til i Drammen.
Håvard Gryting (vokal) har du kanskje sett i TV-programmer som Melodi Grand Prix, The Voice, Spellemannsprisen, eller på scenen med Åge Sten Nilsen, Ravi eller Sissel Kyrkjebø.
Christin Bastiansen (vokal) har sunget julekonserter i Afghanistan med Forsvarets musikk, deltatt på Beat for Beat og Momarkedet NRK og er en mye brukt solist med flere av Norges beste storband.
Trond Akerø-Kleven (piano) er en høyt ansett pianist og kapellmester som har turnert med Ole Edvard Antonsen, Bjarte Hjelmeland, Didrik Solli-Tangen og Emil Solli-Tangen. Sammen har trioen skreddersydd et spennende musikalsk repertoar for denne førjulsfesten.
Årets middagstaler: Amund Drønen Ringdal

Årets middagstaler: Amund Drønen Ringdal

Ringdal er til daglig leder for miljø- og områdeutvikling i Dpend. Han er utdannet havbruksingeniør fra Høgskolen i Bergen og faglært maskinarbeider. Ringdal begynte sin karriere innen fiskeri- og havbruksnæringen, og har vært statssekretær i Fiskeri- og kystdepartementet og i Samferdselsdepartementet. Han har også erfaring fra bl.a Norges Rederiforbund, Fiskeri- og Havbruksnæringens Landsforening og Microsoft Norge.
I kveld har han fått frie tøyler på hovedscenen på Union.
 
Julebuffet

Julebuffet

Matfikseren serverer deilig julebuffet.