Drammen AfterTech

Drammen AfterTech
Onsdag 21 februar
17:00 - 20:00
Sted
Barkaden, Grønland 53, Drammen
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 19. februar 2024

Drammen AfterTech

Drammen vokser innenfor digitalisering, teknologi og innovasjon
Vi tror på å løfte i lag for å gjøre byen til en enda mer interessant arbeidsplass for alle som er berørt av eller opptatt av teknologi. I samarbeid med Drammen Works inviterer Næringsforeningens ressursgruppe Teknologi til en sosial og faglig ettermiddag på Barkaden – med bransjekollegaer på tvers!

Maskinlæringssmakebiter fra Vegvesenet
Vi møter Statens vegvesen som lenge har jobbet med maskinlæring, både internt og sammen med leverandørmarkedet. Bli med på en reise gjennom noen utvalgte løsninger der Vegvesenet har brukt maskinlæring for å løse samfunnsoppdraget. Ny og spennende teknologi gir mange muligheter, men også nye utfordringer!

Vi møtes på Barkaden 21. februar fra kl. 17.00.
Enkel servering, drikke kan kjøpes i baren.

Meld deg på – vel møtt!
Foredragsholder
Hans Petter H. Baur

Hans Petter H. Baur

seniorutvikler Statens vegvesen
Hans Petter H. Bauhr en senior utvikler i Statens vegvesen i Drammen og har jobbet med programvareutvikling i 22 år. Bauhr har jobbet i mange roller og flere ulike domener, men trives best når han kan være med å utvikle nye løsninger, lære ny teknologi og å få bryne seg på nye og vanskelige ting. 
 
I de siste årene har det blitt mye Kubernetes (verktøystøtte-team på intern skyplatform), API-er (backend i java) og maskinlæring (objektgjenkjenning).

Hans Petter bor i Solbergelva i Drammen og har bodd på "Østlandet" de siste 22 årene. Han er født og oppvokst på Nordmøre og migrerte fra Masterstudiet i Kybernetikk på NTNU til Kongsberg (Kongsberg Defence & Aerospace). Deretter ble det 7 år i Oslo som konsulent i Ergogroup, Acando og Steria. I de siste 9 årene har han vært i Statens vegvesen i Drammen, som nå er det nye hovedsete for IT-divisjonen Vegvesenet.