Drammen AfterTech

Drammen AfterTech
Onsdag 22 november
17:00 - 20:00
Sted
Barkaden, Grønland 53, Drammen
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 21. november 2023

Drammen AfterTech

Drammen vokser innenfor digitalisering, teknologi og innovasjon
Vi tror på å løfte i lag for å gjøre byen til en enda mer interessant arbeidsplass for alle som er berørt av eller opptatt av teknologi. Flere selskaper går nå derfor sammen for å skape nye arenaer for å treffes, bygge relasjoner, dele erfaringer og snakke fag. Vi vil gjerne koble på så mange selskaper som mulig.
I samarbeid med Drammen Works inviterer Næringsforeningens ressursgruppe Teknologi til en sosial og faglig ettermiddag på Barkaden – med bransjekollegaer på tvers!

"Teknisk Sett" – møt lokale techhelter
Denne ettermiddagen inviteres publikum til live innspilling av den populære podcasten Teknisk Sett – i to deler! 
Techbedriftene Pixii og Gateway Studios deler sine råd og erfaringer med publikum – og lyttere fra hele landet. Hver innspilling tar ca 15 min.
Podcasten Teknisk Sett publiseres blant annet på tu.no, og har ca 7000 ukentlige nedlastinger. Programleder er Jan Moberg, daglig leder og ansvarlig redaktør i Teknisk Ukeblad. 

Vi møtes på Barkaden 22. november fra kl. 17.00.

Meld deg på – vel møtt!
Podcastinnspillinger:
Gateway Studios Podcast

Gateway Studios Podcast

«En podcast om podcast»
Cosmo Kramer lagde kaffebordbok om kaffebord - vi lager podcast om podcastinnspilling!

Du har sikkert hørt at Gateway Studios etablerer seg med et ledende senter for avansert TV- og filmproduksjon på Tangenkaia i Drammen? Men visste du at de også driver podcaststudio? Bli kjent med eier Line Andersen og lydguru Javed Kurd, og bli oppdatert på det siste innen Dolby Atmos...
Pixii

Pixii

«Verden skal dekarboniseres, og Pixii er på saken»
Pixii leverer batteribaserte energilagringsløsninger til hele verden, og etablerte nylig en ny avdeling i Drammen. Selskapet er kåret til Norges raskest voksende teknologiselskap i Deloitte´s Fast 50.
Kenneth Bodahl er adm.dir. i Pixii, og gjester podcastinnspillingen. Bli kjent med denne spennende teknologibedriften!
Du møter...

Du møter...

Line Gevelt Andersen er medieleder med lang erfaring fra NRK som redaktør, redaksjonssjef, journalist og produsent. De siste årene har hun vært programsjef I NRK med utviklings- og redaktør-ansvar for mye av innholdet på NRK P1, NRK P2, NRK P1+ og en rekke av NRKs podkaster (blant andre Kongerekka, Mysterier fra Norge, Gal og genial, Heia Fotball).
Line er opprinnelig eikeværing, og har etter mange år i blant annet Trondheim, nylig flyttet til Drammen der hun i disse dager starter et nytt selskap for produksjon av podkast sammen med Gateway Studios AS. Line trives i utfordrende miljøer der nytenking og kreativitet blomstrer, og brenner for å utforske nye muligheter sammen med andre.

Javed Kurd er medeier og ansatt i Gateway Studios som eksekutiv musikk/lydprodusent. Han har lang erfaring med lydproduksjon, og har vært plateprodusent for en rekke kjente artister, bl.a Jahn Teigen, Ingrid Bjørnov, Aurora Aksnes og DDE. Han har produsert TV-vignetter for Nytt på Nytt, Beat for Beat, Melodi Grand Prix og et trettitalls andre kjente vignetter, og har drevet musikkproduksjonsselskapet Kurder King Production som har musikalsk ansvar for bl.a The Voice, Maskorama, Idol, Norske Talenter – for å nevne noen.

Kenneth Bodahl er CEO i teknologiselskapet Pixii AS, og har fra før mange års erfaring som leder og foretningsutvikler i Eltek. Han er kjent for å være en visjonær og entusiastisk leder som tenker utenfor boksen, og han er faglig sterk - egenskaper som motiverer til innovasjon og vekst i organisasjonene han er ansvarlig for. Kenneth har bodd og jobbet mange år i Asia, men er født og oppvokst i Solbergelva og Drammen er byen i hans hjerte. 

Jan M. Moberg er en norsk medieleder, journalist og sivilingeniør. Han er administrerende direktør og ansvarlig redaktør for Teknisk Ukeblad Media AS, som utgir Teknisk Ukeblad, Digi.no og TU.no. Han er programleder i podcasten Teknisk Sett, som er en av Norges største podcaster om teknologi.
Moberg er også skaperen av musikalen Juleskurken, som har trukket fulle teatre i Drammen og flere andre byer i en årrekke.