Bemanningsutfordringer – og løsninger?

Bemanningsutfordringer – og løsninger?
Mandag 25 september
09:00 - 12:00
Sted
Åssiden vgs, bygg D
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 22. september 2023

Bemanningsutfordringer – og løsninger?

Bedriftene som vil lykkes fremover, er de som tenker nytt og utenfor boksen!

Du inviteres til en spennende inspirasjonsdag hvor målet er at vi sammen kan løse bemanningsutfordringer i ulike bransjer og skape bedre match mellom arbeidslivets behov og kompetansen som tilbys.

Du møter:
  • Terje Njaastad, driftssjef i Brakar, tidligere avdelingsleder i Vy: Hvordan lykkes med å få tak i vanskelig tilgjengelig arbeidskraft?
  • Siyamak Nemati, butikksjef Kiwi XL på Strømsø senter: Hva betyr rekruttering av mangfold for arbeidsmiljø, resultater og omdømmebygging?
  • Randi Håkonsen, virksomhetsleder Drammen kommune: Hvordan rekruttere og tiltrekke seg kompetanse for å imøtekomme innbyggernes behov i helsesektoren?
  • Faten Lubani, prosjektleder for Globale Sandefjord og Elin Sørensen, prosjektarbeider i Globale Sandefjord: Mangfold gir styrke!
  • Tove Janne Blom, leder for OPUS Drammen på Åssiden vgs. og Kristine Novak, leder for Karriere Buskerud: Hvordan kan fylkeskommunen legge til rette for kvalifiseringsløp som møter den enkeltes og arbeidslivets behov?
  • Hans Kristian Opsahl og Cathrine W. Svendsen, tiltaksansvarlige i NAV Drammen: Hvilke virkemidler har NAV?

Viken fylkeskommune, Drammen kommune, NAV Drammen og Næringsforeningen ønsker velkommen til en inspirerende formiddag på Åssiden vgs – meld deg på i dag!