Afternoon Tech

Afternoon Tech
Torsdag 24 august
16:00 - 18:45
Sted
Dattera til Lothe, selskapslokaler
Pris
Medlemspris 500,00
Ordinær pris 1 000,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 22.08.2023
Registreringsfrist er utløpt

Afternoon Tech

Registreringsfrist er utløpt
En ettermiddag med gode foredragsholdere, mingling - og inspirerende og nyttig påfyll!
 
DNB, Validé Haugesundregionen og Næringsforeningen inviterer til Afternoon Tech; en mingle-ettermiddag med påfyll og inspirasjon – med teknologi som bakteppe…


Teknologi! Av og for mennesker! - Christian Brosstad
Christian Brosstad er kommunikasjonsdirektør i Atea. 

De siste årene har han blitt tildelt utmerkelser som «Årets digitale leder» på Kommunikatøren, Beste foredragsholder på INMAs «8 Minutes of Digital Marketing», og «Årets ildsjel» på Social Media Days.

Christian er også programleder for Norges største teknologipodcast; Teknologi og mennesker, som deler de beste eksemplene i Norge på teknologi og digitalisering. 

I sitt foredrag deler Christian Brosstad sine betraktninger om teknologi, med et menneskelig fokus.
 
Han snakker også om de viktigste teknologitrendene akkurat nå – og hvordan disse kan og vil treffe deg og virksomheten du jobber i.
 
I tillegg deler Christian sine beste 5 tips til hvordan du best kan benytte AI på jobb…!     
Christian er en fantastisk foredragsholder, med et brennende engasjement for teknologi og digitalisering.


Brød, melk og teknologi… - Espen Sundve
…Slik ble Oda en av Norges første enhjørninger…

Oda (opprinnelig Kolonial.no) ble startet i 2013 av ti gründere med bakgrunn fra teknologi og logistikk.

I juni 2021 fikk Oda, som første norske uavhengige selskap, betegnelsen Unicorn. Betegnelsen gis til selskaper som når en verdsettelse på minst én milliard dollar. Selskapet er i vekst – og lanserte nylig i Tyskland

Espen Sundve er Chief Product Officer i Oda.. Han leder utviklingen av Odas digitale løsninger og helhetlige produkttilbud - samt brand & marketing globalt.

Han står bak Odas strategi for hvordan skalere internasjonalt med en global teknologiplattform, og har stor lidenskap for hvordan bygge en effektiv, engasjerende og inkluderende selskapskultur.

Espen Sundve har de siste 20 årene bygget og skalert digitale produkter, teknologi og organisasjoner i alt fra små startups til store globale selskaper (som Adevinta / Schibsted og Oda).

I sitt foredrag tar Espen Sundve oss med på Odas utvikling, vekst og mål – og deler sine erfaringer og sin kompetanse om kundefokus og innsikt, i et teknologisk perspektiv.  


En gavepakke..! - Aurora Aastad
Aurora Aastad savnet en pengegaveløsning i forbindelse med sitt bryllup i 2019.

4 år senere har ideen blitt en fulltidsjobb og start-upen Stas, med 1000 registrerte ønskelister over 2 millioner kroner i gave mottatt av brukerne. 

 - Vi skal gjøre pengegaver mindre kleint og mer stas, samtidig som vi skal bygge en spennende markedsplass for merkevarer som tilbyr det våre brukere ønsker seg, sier Aurora Aastad.  

Aurora vil fortelle mer om reisen fra idé til lansering, teamet hun fikk med seg på veien og det å si opp jobben for å gjøre noe man aldri har gjort før.

Aurora har 15 års erfaring innen internasjonal merkevarebygging, kommunikasjon og reklame, og har jobbet med globale merkevarer som Shell, Nestlé, Kygo og Statkraft. 


Fra drøm til virkelighet... - Thara Østensvik
Thara Østensvik så et behov som ikke var dekket - og sa opp sin trygge jobb for å gå all-in med tech-løsningen som skal styrke mentale muskler.

Thara brenner for psykisk helse, og har erfart at mange dessverre faller mellom to stoler i helsesystemet. Ikke har det eksistert gode nok lavterskeltilbud for de som oppsøker hjelp heller. Frem til nå.

Sammen med Elena Espeland, som er utdannet innen kybernetikk og robotikk, startet hun selskapet MyMoods i 2022. MyMoods er en smart, heldigital applikasjon rettet mot alle som har lette plager med angst, depresjon og stress.

Thara forteller om tech-løsningen og sin gründerreise; som startet med en drøm - og ble til virkelighet…