Samtale om digitalt utenforskap

Samtale om digitalt utenforskap
Torsdag 08. juni
12:00 - 14:00
Sted
Meieriet Kultursenter, biblioteket plan 2

Samtale om digitalt utenforskap

Opplever du eller noen du kjenner å være mer eller mindre utestengt fra samfunnet? Føler du deg dum, fortvilet, til bry bare fordi du ikke får til å logge deg inn i nettbanken? Fordi du ikke har bankID, eller ikke kan bruke den? Fordi du trenger hjelp av sønnen din for å sjekke mail og betale regninger, eller bevise at du er du - eller fordi du slett ikke har noen sønn som kan hjelpe deg?

Onsdag 8. juni handler det om deg og om de mange som har det som deg. Vi snakker om samfunnet som aldri mer blir som det var, og om hvordan vi best skal takle det nye som strømmer på og forandrer seg hele tida. Sist, men ikke minst: Vi stiller kritiske spørsmål til de som har ansvaret.

Vi har med oss Rune Støstad fra Arbeiderpartiets stortingsgruppe og Wenche Halsen fra Senteret for et aldersvennlig Norge. Sosialantropolog Katja Helland Perminow er også på plass for å snakke om forskningen hun har gjort på eldre og digitalt utenforskap. Ja, og så setter vi fram stoler og mikrofoner til bankene, NAV, Skatteetaten, kommunedirektøren, lokalpolitikerne med flere. Men det er DU som er viktigst!

Sett av dato og klokkeslett og bli med på vårens VIKTIGSTE samtale på Meieriet bibliotek.

Arrangementet er en del av Inkluderingsdagene som vi markerer i anledning ASVO sitt 30-årsjubileum.