WEBINAR: Hvorfor ta i bruk AI i bedriften?

WEBINAR: Hvorfor ta i bruk AI i bedriften?
Tirsdag 06. juni
13:00 - 14:00
Sted
WEBINAR
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 06.06.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

WEBINAR: Hvorfor ta i bruk AI i bedriften?

Et lite kurs om kunstig intelligens (AI) og hvordan det kan tas i bruk i bedrifter, vi vil lære deg hvordan du kan dra nytte av teknologien for å øke effektiviteten, forbedre beslutningsprosesser og øke inntjeningen på visse områder.

I dette kurset vil vi først gi deg en innføring i hva kunstig intelligens er og hvordan det fungerer, slik at du kan forstå teknologiens potensial og begrensninger. Deretter vil vi vise deg praktiske eksempler på hvordan kunstig intelligens allerede blir brukt i ulike bransjer, og hvordan du kan tilpasse teknologien til din bedrifts spesifikke behov og utfordringer daglig.

Vi vil også prate om ulike teknikker og verktøy (ChatGPT, Midjourney) som kan brukes, og hvordan du kan bruke dette til å få bedre innsikt i kundenes atferd og behov. Vise deg hvordan du kan bruke kunstig intelligens til å automatisere rutineoppgaver og frigjøre tid og ressurser til mer verdiskapende aktiviteter.

Videre vil vi diskutere de etiske og sosiale implikasjonene av å bruke kunstig intelligens, og hvordan du kan implementere teknologien på en måte som tar hensyn til både mennesker og samfunn.

Tips om hvordan du kan kommunisere kunstig intelligens til ulike interessenter, inkludert ledere, ansatte og kunder. Så bli med oss på dette kurset, og lær hvordan du kan bruke kunstig intelligens til å ta din bedrift til neste nivå. Vi vil gi deg en solid forståelse av teknologien og hvordan den kan brukes i praksis, slik at du kan ta informerte beslutninger og oppnå konkrete resultater.

Dersom du/dere ønsker å frigjøre litt tid i hverdagen, så burde dere komme og lære om hvordan dere raskt kan ta i bruk kunstig intelligens (AI) på en god riktig måte.

Mikael er kursholder, jobber til daglig som digital designer hos BK Grafisk på Fokserød. Han har rukket mye tross sin unge alder, han har hold kurs for START og tidligere sittet på Grunderhuset Hi5 og drevet eget selskap. Mikael er en meget dyktig kursholder, prater et språk som man forstår. 
Foredragsholder
Mikael Wold Larsen

Mikael Wold Larsen

Digital designer
Samarbeidspartner