Hvordan takler vi den nye arbeidshverdagen?

Hvordan takler vi den nye arbeidshverdagen?
Tirsdag 06. juni
08:00 - 10:00
Sted
RE Gründerhus, Torvveien 19
Pris
Gratis
Gratis - Det blir enkel servering med lett mat/frukt og kaffe - Velkommen!
Påmelding
Påmeldingsfrist: 06.06.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Hvordan takler vi den nye arbeidshverdagen?

Mange ønsker fortsatt å være på hjemmekontor, og kontorlokalene blir uforholdsmessig store og tomme. Samtidig øker stressnivået og bryteren for å skru av finnes ikke lenger.
Din egen tid og tilgjengelighet er stor – om mulig alt for stor!


Kinnarps v/ Cathrine Kleiven vil gi oss fakta rundt dette tema, samt innblikk i en utarbeidet analyse for hvordan skape de nye kontorplassene fremtiden ønsker, og hvilke grep de kan bistå med for å få det optimale ut av den nye arbeidshverdagen!

NEMUS v/ Martin Herneblad-Due Martin har mastergrad i hodepine, og vil snakke om hodepine og hvordan dette faktisk kan forbygges:

«Hodepine, når bør jeg oppsøke hjelp og hvordan kan jeg selv bidra til mindre smerter?

Du vil få en enkel innføring i de ulike hodepinetypene og hvilke typer som responderer godt på trening og bevegelse og hvilke typer man bør oppsøke hjelp av helsepersonell for.

Amove -  Ansvarlig Helse v/Vibeke Hammer har innsikt i - og kompetanse rundt teknikker som kan være viktig å kunne når ting begynner å gå feil vei. 
Når vi trenger å stoppe opp i hverdagen, «ta den berømte foten i bakken» og snakke med oss selv om veien og valgene vi tar og gjør.

Uten at vi tenker over det er det svært mye av det vi gjør som går på automatikk i hverdagen. 


Kom og bli inspirert! Benytt muligheten til å få innsikt i grep som kan gjøre din og dine kolleagers hverdag mye bedre! Dine ansatte er din viktigste ressurs! 
NEMUS v/Martin Herneblad-Due
Logo
Martin Herneblad-Due Utdannet ved AECC i England, og gradeurte med master i kiropraktikk i 2002. Han har i tillegg en mastergrad i hodepine fra Universitet i København og Dansk Hodepinesenter.

Alle kiropraktorer ved NEMUS Asker Sentrum kan utrede og behandle akutte og langvarige plager i nakke, brystrygg, korsrygg og bekken.
Amove Ansvarlig Helse v/ Vibeke Hammer
Logo
Bevegelse der andre står fast!

aMOVE programmet hennes har resultater som viser at det fullt mulig å bygge seg robusthet.

aMOVE kurset viser hun konkret hvordan.

 
Kinnarps v/Cathrine Kleiven
Logo
Kinnarps -  Møbler for fremtidens kontormiljøer

Måten vi innreder kontor på, endrer seg svært raskt og i takt med at ny teknologi gjør det mulig å jobbe overalt. En arbeidsplass kan være både på jobben og hjemme, på en kafé og i loungen på et hotell.

Vi i Kinnarps er spesialister på kontormiljøer og innredningsløsninger for fremtidens kontorer. 

Cathrine Kleiven jobber med kartlegging av virksomheters neste/fremtidige kontor. Hun vil gi dere en kort presentasjon om konseptet NEXT OFFICE og hva det inneholder. Konseptet baserer seg blant annet på at ansatte involveres i «forandringsreisen»!