Strategisk bruk av Event

Strategisk bruk av Event
Torsdag 25. mai
08:30 - 10:00
Sted
Ullevaal Stadion/Meet Ullevaal, møterom M4
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 25.05.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Strategisk bruk av Event

Tema: Strategisk bruk av event

Program:

08:30-09:00 Mingling og lett frokost
09:00-10:00 Foredrag

NB: Fra 10:00-11:00 er det årsmøte i foreningen. Egen påmelding finner du her Påmelding årsmøte

Vi hører fra Bianca Olsson, Rådgiver i Gyro, Christoffer Sapienza, Head of Creative Productions and Events i DNB og Nana Stojanovic, Employer Branding Manager i Sopra Steria. 

Christoffer har vært en del av markedsavdelingen i DNB siden 2017, og nå fungerer han som leder for kreativ produksjon og arrangementer. Han er ansvarlig for DNBs strategi og konsepter som involverer produksjonsselskaper og eventbyråer. Christoffer er en dyktig foredragsholder som skal snakke om hvordan DNB har benyttet #huninvesterer-arrangementene taktisk i en større markedsføringsmiks. Gjennom disse arrangementene har DNB klart å skape engasjement, øke bevisstheten om investering blant kvinner og styrke merkevaren sin.

Nana har gjennom sine 7 år i Sopra Steria jobbet tett på og ledet store og små arrangementer. Med hode for markedsføring og hjerte for folk, bruker hun sin bakgrunn fra multimediedesign og kommunikasjon for å skape og formidle de gode opplevelsene. Til daglig utvikler Nana konsepter og innhold som bidrar til at Sopra Steria er og forblir et attraktivt arbeidssted for nåværende og potensielle medarbeidere. Nana forteller hvordan Sopra Steria bruker eventer strategisk for kunnskapsformidling, kultur- og merkevarebygging.

Bianca er rådgiver i Gyro. Hun har bakgrunn fra ulike PR og -reklamebyråer og vant awards hos sponsor og event-foreningen allerede i 2015 for Plan-kampanjen Stopp Bryllupet, da som kreatør.
Bianca er opptatt av at eventer, på lik linje med andre kommunikasjonsuttak, skal ha målbar effekt. «Ved å definere tydelige mål, knyttet til egen strategi og merkevare, sikrer vi at eventene vi utvikler gir verdi for våre kunder», sier hun. Hun påstår at både fag og fest skal være lønnsomt, og viser hvorfor og hvordan i sitt foredrag. Informasjon om frokostmøtet oppdateres fortløpende!

NB! Fra og med 1. januar 2023 har vi satt et no-show fee på kr. 250. Det betyr at vi fakturerer deg i etterkant om du ikke møter opp på arrangementet uten på forhånd å ha gitt oss beskjed.

Ikke-medlemmer vil bli fakturert kr. 399 ved påmelding.

Avmeldingsfrist på arrangementet 25. mai er 24. mai 2023 kl. 12.00