Medie- og kommunikasjonstrening med Erik Wold

	Medie- og kommunikasjonstrening med Erik Wold
Onsdag 19. april
12:00 - 16:00
Sted
Torvveien 4
Pris
Pris 4 100 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 17.04.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Medie- og kommunikasjonstrening med Erik Wold

Asker Næringsforening kan nå tilby medie- og kommunikasjonstrening med Erik Wold. Målet med kurset er å gi deg trygghet i møte med media, slik at du kan nyttiggjøre deg de mulighetene som medieoppmerksomhet gir deg og din virksomhet.

Erik Wold, født og oppvokst i Asker og kjent for mange fra NRKs Debatten, er en skarpskodd nyhetsjournalist med over 40 års fartstid i media, de første 10 naturligvis i Budstikka, deretter altså 25 år som programleder og vaktsjef i NRK. Gjennom utallige intervjuer, debatter og samtaler med høyprofilerte politikere og næringslivsledere har han opparbeidet en unik kunnskap og innsikt i kommunikasjon, både i og med media. Den lange erfaringen og solide kompetansen bruker han i dag i sin virksomhet som konferansier, medierådgiver og foredragsholder.
 
  • Hva svarer du når en journalist ringer eller står på trappa?
  • Hva sier du når du plutselig står foran et kamera og får en mikrofon opp i ansiktet?
     
Kurset vil bestå av en teori-/samtaledel og ulike praktiske øvelser, med og uten kamera og mikrofon. Casene vi øver på blir skreddersydd og tilpasset din bedrifts medievirkelighet, selvsagt med overraskelser. Deltakerne får en hands-on, realistisk opplevelse av å bli intervjuet av en proff journalist/reporter.
 
  • Hvordan tenker journalistene? – Hvordan jobber media?
  • Hvordan møter du media? – Hvilke rettigheter har du?
  • Hvordan får du frem budskapet ditt? – Hvordan vekker du medias interesse?

     
Kurset dekker også temaer som hvordan tenker, arbeider og prioriterer journalister, krisehåndtering i media, hvordan formulerer du budskap, hvordan fremstå troverdig, tid og sted for intervjuer, hvordan nå frem med de gode og positive sakene, rettigheter, Vær Varsom-plakaten, sitatsjekk og mye mer.

Kurset er kun for våre medlemmer og har 6 plasser. Meld deg på!