Samkjøring- og videreutviklingskurs på MC

Samkjøring- og videreutviklingskurs på MC
Fredag 09. - 10. juni
Sted
Motorcenter Norway, Sokndal
Pris
Medlemspris 2 900 kr
Ordinær pris 3 900 kr
Påmeldingsfristen er utløpt

Samkjøring- og videreutviklingskurs på MC

Bli med på samkjøring- og videreutviklingskurs på Motorcenter Norway i fantastiske omgivelser i Sokndal!
 
Målet med kurset er å videreutvikle egen kjøreteknikk gjennom praktiske øvelser og mengdetrening i normale norske hastigheter, gjennom taktiske og strategiske valg.

Vi har valgt denne lokasjonen da den gir god fartsfølelse i norske hastigheter, den er svært teknisk med realistisk kurvatur og fine høydeforskjeller. En drøm å få øve på i trygge omgivelser!

Det blir masse kjøring og god tid til refleksjon, samt at det blir lagt godt til rette for erfaringsutveksling.

Åtte dyktige instruktører fra MC-akademiet vil følge opp den enkelte, og det vil kun være seks deltakere i hver gruppe. Ved å øke egen «kapasitet» blir det enklere å gjøre jobben med å følge opp elevene.

For både trafikklærere og sensorer
Vi jobber nå med å lage et godt opplegg for denne samkjøringen og ønsker at flest mulig trafikklærere og sensorer fra hele landet deltar. 

Samkjøring til kurset
Samkjøringen vil for de som ønsker starte fra flere flere steder i landet på morgenen fredag 9. juni. Vi kjører puljevis til Sokndal. Ønsker man å kjøre bil med sykkelen på tilhenger møter man opp direkte på banen lørdag morgen klokka 09.00.

Kjøring på Motorcenter Norway (Racingbanen) foregår lørdag 10. juni. Mer informasjon om program, samkjøring, osv. kommer – følg med!

Overnatting
Hver deltaker må ordne overnatting separat, dersom dette er ønskelig.
 
Les mer om banen
Du kan lese mer om banen her: www.motorcenternorway.no