Frokostmøte: Å bygge en bevisst og sterk tillitskultur er viktigere enn noensinne

Frokostmøte: Å bygge en bevisst og sterk tillitskultur er viktigere enn noensinne
19
April
08:00 - 10:00
Sted
RE Gründerhus, Torvveien 19 1383 Asker
Pris
Ordinær pris 300,00
Medlemspris 0,00

Påmelding
Påmeldingsfrist: 19. April 2023

Frokostmøte: Å bygge en bevisst og sterk tillitskultur er viktigere enn noensinne

Få dypere innsikt i hvordan kultur og struktur henger sammen. Kultur er kollektivt og handler om hvordan vi ferdes sammen. Etter tider med pandemi og mange utfordringer er tillit og gode samtaler enda viktigere. Som ledere har vi både styringsrett og omsorgsplikt, og de gode samtalene blir mer sentrale enn før. Hvordan skape trygghet og tillit, og bli bevisst HVA som er aller viktigst og HVORFOR.

På frokostmøtet vil Asle Sjørbotten og Rune Semundseth fra businessMastering tilføre innsikter og refleksjoner rundt mestring, autonomi og tilhørighet/mening (MAT) og knytte samtalestruktur til kultur.
 
Asle vil også gi smakebiter fra sine 20 år som kulturminister (adm.dir) i det suksessrike Asker-selskapet Vitari – hvor tillitsbasert ledelse og kultur ble holdt svært høyt.

Arrangementet er gratis for våre medlemmer.
Ikke medlemmer betaler kr 300 (Faktura sendes i etterkant).  

Velkommen til et hyggelig frokostmøte!
Om Asle Sjørbotten

Om Asle Sjørbotten

Asle var daglig leder og en av gründerne i IT konsulentselskapet Vitari AS (nå Exsitec) på Hvalstad i Asker. Foruten å bli kjent som en bedrift med stor vekst og solid posisjon som ERP-aktør, ble Vitari raskt kjent som en svært god arbeidsplass med et stort hjerte for folk både i og utenfor egen organisasjon. Troen på medarbeiderne og en overbevisning om at kulturen er avgjørende for suksess viste seg å være en svært god oppskrift. Nå jobber Asle med å hjelpe andre bedrifter til suksess som rådgiver i businessMastering AS.

Om tankevekker og struktør Rune Semundseth

Tankevekker Rune Semundseth er i dag en av de mest etterspurte kursholderne og foredragsholderne i Norge, og er ukentlig i aksjon som workshop-fasilitator eller foredragsholder innenfor kultur, ledelse, medarbeiderskap samt kunsten å lytte. Han er initiativtaker og forfatter bak 11 bøker deriblant KulturKoden, Lyttekunsten samt den kjente Quiz-boken boken «Rosinen i pølsa» med bl.a. Knut Lystad. Hans bøker har til sammen solgt mer enn 60 000 eksemplarer. Sist gründer og daglig leder i selskapet businessMastering AS.

I mars 2015 ga han og Fagbokforlaget ut boken Medarbeiderkoden som er blitt en bestselger. Konseptet og boken Medarbeidersamtalen 2.0 ble lansert høsten 2016 og har også blitt en bestselger og det mest brukte opplegget i Norge innenfor medarbeidersamtaler.

I 2019 kom han ut med KulturKoden som er en metodikk for å forstå virksomhetskultur, og dernest påvirke den slik at den blir bevisst og hensiktsmessig i.f.t. de mål og strategier virksomheten har. De tre siste bøkene har solgt et 5-sifret antall allerede.

Boken Lyttekunsten kom til markedet i februar 2023.


 
Om tankevekker og struktør Rune Semundseth