Reiselivs Kick-Off

Reiselivs Kick-Off
Onsdag 07. juni
14:00 - 21:00
Sted
Kragerø Sentrum
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 04.06.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Reiselivs Kick-Off

Vi gleder oss til å arrangere årets Reiselivs-Kick-OFF 07. juni. 
Målet med dette arrangementet er en hyggelig sammenkost for å bli bedre kjent med hverandre, og det dere tilbyr av opplevelser i kommunen vår. Sammen utgjør vi vertskapet og reiselmålet Kragerø. Et godt vertskap og god kjennskap til hverandre, er et viktig konkurransefortrinn, og i tillegg er dere hverandres beste reklame. Vi oppfordrer også butikker, gallerier og serveringssteder i sentrum til å bli med på sesongåpning av sommer Kragerø.

I år legger vi arrangementet til nettopp sentrum som har sammenheng med diverse satsinger på byutvikling og viktigheten av et attraktivt bysentrum, for alle som driver næring i kommunen.

Vi starter dagen med vandrelunsj hvor vi besøker noen av våre spesialbutikker og tester litt av deres produkter. Deretter går vi til legatsalen hos Sparebanken Sør for litt faglig innhold. Hit kommer bla. både Visit Telemark og DNT for å presentere deres satsinger på skjærgård og kyst. Ettermiddagen ender vi hos PA17 hvor det vil bli mat og drikke og mulighet for mingling utover kvelden.

Vi har selvsagt bestilt nydelige vær og håper så mange som mulig vil være med å dele erfaringer og feire sesongstart.

Gratis for medlembedrifter i KNF, ikke medlemmer faktureres 500 kr.