Gratis kurs i digital markedsføring med The Sørensen Company

Gratis kurs i digital markedsføring med The Sørensen Company
Tirsdag 31. januar
17:15 - 19:15
Sted
Kragerø Sentrum (kommer)
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 30.01.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Gratis kurs i digital markedsføring med The Sørensen Company

Etter kartlegging hos våre medlemmer har det kommet frem at mange ønsker seg kursing i sosiale medier og digital markedsføring av egen bedrift. Gjennom prosjektet Kragerø sentrum - en levende by vil vi lage en kursrekke som tar for seg overnevnte temaer på forskjellige måter. Kursene ønsker vi å tilby alle medlemmer i KNF som kunne hatt interesse av denne typen opplæring.
 

Først ut er et kurs med Erik Sørensen og The Sørensen Company i digital markedsføring. En del av våre medlemmer kjenner allerede til og har jobbet med Erik, men for de av dere som ikke gjør det kan dere lese en kort presentasjon av Erik og hans firma under.

Erik vil presentere følgende temaer:
  • Nyhetsbrev
  • Annonsering i Sosiale Medier (fokus på Facebook og Instagram)
  • SEO
  • Nyttige verktøy
Kurset er tilrettelagt bedrifter som har begrenset budsjett og ikke alt for mye tid eller kapasitet til å bruke på markedsføring. Her er det søkelys på ting man kan klare å gjøre selv, men også mulighetene som eksisterer ønske man bruke noe penger på denne type markedsføring.

Den 15. februar vil vi sette opp et Work-Shop med Erik, hvor dere som har vært med kan komme tilbake for å få praktisk hjelp og råd. Ønske er at dere tester ut det dere lærer på første kursdag og deretter kan komme tilbake og få hjelp med det dere finner utfordrende.
 

Vi vil gjøre dere oppmerksomme på at dette kurset egner seg best for de av dere som har nettbutikk eller nettside knyttet til deres bedrift. Har du ikke det vil det mest være en opplæring i mulighetene som ligger der skulle din bedrift ønske å opprette nettbutikk eller nettside.  

Er du ikke medlem av Næringsforeningen, men ønsker å delta på kurs er det en egenandel på 300kr for foredrag og 500kr foredrag + Work-Shop..
 
Foredragsholder
Erik Sørensen

Erik Sørensen

Høvding & Markedsføringskonsulent for The Sørensen Company
Erik Sørensen har utdannelse fra Campus Kristiania innen Merkevarekommunikatør/kreatør, Reklame og merkekommunikasjon. Og fra Universitetet i Agder innen økonomi og administrasjon.

Han har både jobbet som markedssjef ved Odontia og Rede Furniture AS. Webdesigner og Prosjektleder ved Idium og promotør og team leader ved Face2face Design & Communication, før han startet The Søresen Company.