Økonomiske utsikter. Få ledige plasser

Økonomiske utsikter.   Få ledige plasser
Onsdag 08 februar
07:45 - 10:00
Sted
Lille Maritim
Pris
Gratis
Arrangementet er gratis for medlemmer
Påmelding
Påmeldingsfrist: 06.02.2023
Registreringsfrist er utløpt

Økonomiske utsikter. Få ledige plasser

Registreringsfrist er utløpt
Krig i Ukraina, økende energipriser, forsyningssikkerhet, smittevekst i Kina, og høy inflasjon bidrar til økonomisk usikkerhet og utfordringer – og legger rammene for en ny virkelighet.   

Hvordan vil dette fortsette å påvirke næringslivet i 2023?

Onsdag 8. februar kl. 07.45–10.00 kommer sjeføkonom i DNB Markets, Kjersti Haugland, verftsdirektør på Aibel,  Lars Inge Hellestveit og adm. direktør i Horisont Energi til Lille Maritim for en «tett-på-oppdatering» om utsikter framover.

Arrangementet er et samarbeid mellom Næringsforeningen og DNB

Program:

Registrering og enkel frokost fra kl. 07.45


Økonomiske utsikter:  v/Sjeføkonom DNB Markets Kjersti Haugland

En av landets mest fremtredende økonomer, sjefsøkonom i DNB Markets, Kjersti Haugland kommer for å gi innsikt om hva som vil prege den økonomiske utviklingen i det kommende året og hva dette vil kunne bety for norsk og lokalt næringsliv.  


Milliardsatsingen på CO2 lagring i næringsparken -
Hva, hvem og hvordan?

v/Chief Products Officer, Morten Sola.

Energi selskapet Horisont Energi har inngått en opsjonsavtale med Haugaland Næringspark om å legge den landbaserte CO2-terminalen for karbonfangst og lagringsprosjektet Errai til Gismarvik i Rogaland. Errai er det første kommersielle CO2-lagringsprosjektet i Norge, og kan få en stor betydning for utviklingen av karbonmarkedet i Europa. Prosjektet er et samarbeid mellom Horisont Energi og Neptune Energy. CO2-terminalen med den planlagte offshore infrastrukturen representerer store industrimuligheter for næringsparken og øvrig industri på Haugalandet.
 

Enda en kontrakt?!
v/Verftsdirektør Lars Inge Hellestveit

Nyhetene om nye og store kontrakter tildelt Aibel, har kommet hyppig den siste tiden. Vi har utfordret verftsdirektør Lars Inge Hellestveit på å gi oss en oppdatering om inngåtte kontrakter og mulighetene som ligger i tiden fremover.


Arrangementet er gratis