Kvalitetskveld med Rørvik Fotball - Hvordan kan frivillghet og næringsaktører utvikle samfunn gjennom fotballen?

Kvalitetskveld med Rørvik Fotball - Hvordan kan frivillghet og næringsaktører utvikle samfunn gjennom fotballen?
Torsdag 26. januar
17:30 - 21:30
Sted
Norveg
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 25.01.2023
Registreringsfrist er utløpt

Kvalitetskveld med Rørvik Fotball - Hvordan kan frivillghet og næringsaktører utvikle samfunn gjennom fotballen?

Rørvik Fotball inviterer i samarbeid med Namdalskysten Næringsforening og Sparebank1 SMN til konferanse med tema fotball, frivillighet og næringsliv på agendaen. Arrangementet er en markering av RIL fotballs kvalitetsklubbssatsning hvor fokus rettes mot samarbeidet med hvordan frivillghet og næringsaktører utvikler samfunn gjennom fotballen. 

Kvalitetskvelden har som hensikt å løfte fram viktigheten av å ha en kvalitetsklubb i lokalsamfunnet og få innblikk til hvordan et samarbeid med næringsliv og frivillige legger grunnlag for felles utvikling. Alle kan delta på arrangementet og være med på å peke ut ei retning for klubbens satsning i tiden framover. Program:
 

- 17.30: Velkommen ved Rørvik Fotball, Namdalskysten Næringsforening og Sparebank1 SMN.

- 17.45:Simen Søraunet Wangberg er kaptein for Stabæk fotball og har tidligere erfaring fra klubber som Rosenborg, Brann og Tromsø i Eliteserien. Simen er også ambasadør for Mot og vil prate om fotballens betydning for barn og unge fra et toppidrettsperspektiv, og det å ha en klubb som ivaretar både de mest og minst engasjerte.


- 18.30: Pause med fingermat

-18.45: Ivar Holand er daglig leder i Finsnes Fotball og har lagt til rette for reisen klubben har hatt fra 4. divisjon til toppen 2. divisjon. Han har også vært leder for Reistadløpet - ett av 14 løp i verdenscupen i langløp Ski Classics. Ivar forteller om klubb-bygging og viktigheten av samarbeid med, og bidrag fra næringslivet.


-19.30: Rune Olsen er regionleder for Mot Trøndelag og har et brennende engasjement for trygghet blant barn og unge. Rune vil prate om hvordan friviligheten rundt organisert fotball er med å skape trygge miljø og motvirke utenforskap blant barn og ungdom.

20.00: Pause og litt bevertning

20.15: Torkel Wahl-Olsen er Rørvikgutt med god erfaring fra fotballen lokalt og sitter i dag som styreleder for Tiller Fotball. Tiller har status som kvalitetsklubb og Torkel vil fortelle mer om hva en slik satsning innebærer.


20: 45: Jens Haugland er daglig leder i et milliardselskap og hovedmannen bak den største sykkelsatsingen i norsk historie. Jens kommer hjem til Rørvik og forteller mer om hva næringslivet kan skape gjennom engasjement i idretten, og hva som ligger bak denne drivkraften som næringsaktør.


Vi ser fram til en kveld med meget spennende og læringsrikt innhold!
 
Samarbeidspartnere