Lunsjmøte - Hvordan kommunisere i 2023?

Lunsjmøte - Hvordan kommunisere i 2023?
Onsdag 15. februar
11:00 - 13:00
Sted
Thon Hotel Ski
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 13.02.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Lunsjmøte - Hvordan kommunisere i 2023?

Denne gangen blir det lunsjmøte, med ekstra spennende og lærerikt foredrag fra selveste Släger!

Vi møtes denne gangen på Thon Hotel i Ski. Oppmøte i resepsjonen. Det blir servert lunsj.


Släger er et norsk, prisvinnende PR- og kommunikasjonsbyrå etablert i 2005 av Follo-gutta Eirik Øiestad og Henning Sverdrup.

Byrået har hovedkontor i Oslo, men er også en del av et av verdens største globale byråpartnerskap, PROI Worldwide.

Släger bygger strategier, kreative konsepter og storytelling som skaper gjennombrudd for sine kunder, som i dag består av kjente norske og internasjonale merkevarer som Netflix, SpareBank 1, Xpeng, BMW, Sanofi og Circle K. Släger har også et aktivt engasjement for Follo og Ski, blant annet gjennom samarbeid med Vinkl og Byutviklingsforum for regionbyen Ski.

Byrået kommer til vårt frokostmøte for å dele erfaringer, inspirasjon og tips til hvordan kommunikasjon kan bidra til å bygge kjennskap og drive salg i tiden vi går inn i.

Del 1: De store kommunikasjonstrendene – hva er de nye spillereglene?

Del 2: Verdien av å satse på kommunikasjon over tid – så enkelt kan det gjøres

Del 3: Employer branding – sånn tiltrekker du deg (og holder på) de beste folka

Spørsmål og diskusjon i plenum.
Program
11:00 - 11:45

Lunsj & Mingling

11:45 - 13:00

Foredrag & Diskusjon med Släger

Foredragsholder

Anders Finslo

Anders Finslo er seniorrådgiver i Släger, og er fra Ski. Han har bakgrunn fra journalistikk og organisasjonsliv, og har jobbet i byrået de siste åtte årene. Anders har sin ekspertise innen strategisk og kreativ kommunikasjon, innen bransjer som bil, tech, helse og retail.
Kristin Aamot

Kristin Aamot

Kristin Aamot Juliebø har jobbet flere år som kommunikasjonsrådgiver for merkevarer innen landbruk, retail og interiørdesign. Hun jobber nå som rådgiver i Släger, og jobber daglig med flere av byråets største kunder. Kristin jobber innsiktsdrevet med å finne nye muligheter for hvordan kundene være kan finne nye innfallsvinkler til fortjent oppmerksomhet.
Hans Peter Hagen

Hans Peter Hagen

Hans Peter Hagen er utdannet tekstforfatter, og har før han begynte som rådgiver i Släger jobbet som tekstforfatter for flere store reklamebyråer. I Släger jobber han særlig med hvordan man bruker historiefortelling som et effektivt virkemiddel for å nå merkevare- og salgsmål.
Samarbeidspartner