PLUSS frokost: Gammel vane er IKKE vond å vende!

PLUSS frokost: Gammel vane er IKKE vond å vende!
Torsdag 12 januar
08:00 - 10:00
Sted
Kantinen i 24/7-bygget
Pris
Ordinær pris 1 000,00
Medlemspris 500,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 11.01.2023
Registreringsfrist er utløpt

PLUSS frokost: Gammel vane er IKKE vond å vende!

Registreringsfrist er utløpt
En bærekraftig omstilling krever mer enn store ord, langsiktige planer og strategier. Reelle endringer i handlingsmønster er nødvendig for å nå de ambisiøse klimamålene som er satt - og ikke minst unngå den farlige grønnvaskingsfellen!

Dette arrangementet gir kunnskap, inspirasjon og konkrete råd og vink  - og passer både for ansatte i  organisasjoner som er kommet langt i bærekraftsarbeidet  -  og for medarbeidere og ledere i bedrifter som foreløpig er  i startgropen. Og du – bærekraft er for alle!  Ta med deg en kollega og bli inspirert.

Mette Nygård Havre endret livsstil etter å ha jobbet noen år i avfallsbransjen. Hun fikk sjokk over ressurssløseriet som hun så med egne øyne. I 2017 startet hun selskapet Grønne verdier og begynte å bygge folkebevegelsen @spisoppmaten. I dag har hun langt over 100 000 følgere i sosiale medier.

På PLUSS frokost snakker hun om hvordan du kan levendegjøre bedriftenes kjerneverdier for å skape de beste miljø-ambassadørene på arbeidsplassen.

Hun vil gi konkrete tips og råd til bedrifter kan gå i gang med - og hva vi kan gjøre på hjemmebane. Dette vil spare både klima og lommebok. 

Råd for god bærekraftskommunikasjon

Det er mange potensielle fallgruver når man skal kommunisere eget bærekraftarbeid. Det er lett å havne i grønnvaskingsfella, som får deg til å fremstå kynisk og smådesperat. Kommunikasjonsrådgiver i PYX, Bjarne Laastad, deler sine beste råd for god bærekraftskommunikasjon.

Grønn vekst-trappen

Leder i ressursgruppen Grønn lønnsomhet og daglig leder i Din Bærekraft, Ineke de Rezede gir oss et konkret verktøy for hvordan vi kan utvikle en god bærekraftstrategi, – og utføre denne – i egen organisasjon.

Grønn vekst trappen er et verktøy for å integrere bærekraft i virksomheten. Trappen består av seks steg til bærekraft, hvor trinnene går fra endringer i det ytre til det indre nivået i virksomheten/bedriften/organisasjonen.

Hjertelig velkommen til en matnyttig PLUSS frokost!
Foredragsholdere
Ineke de Rezende

Ineke de Rezende

Leder i ressursgruppen Grønn lønnsomhet og forretningsutvikler i Rogaland Ressurssenter
Mette Nygård Havre

Mette Nygård Havre

Mette Nygård Havre har jobbet flere år i avfallsbransjen, men driver nå sitt eget selskap; Grønne verdier og folkebevegelsen "Spis opp maten".
Bjarne Laastad

Bjarne Laastad

Bjarne Laastad har jobbet med kommunikasjon og markedsføring i 25 år. Han er i dag partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået PYX, der han jobber med både strategisk og operativ kommunikasjonsbistand
Samarbeidspartner
PLUSS Frokost