Gallaria 2023

Gallaria 2023
Fredag 27. januar
08:00 - 23:59
Sted
Scandic Meyergården, Fritjof Nansensgate 28 8622 Mo i Rana Norge
Pris
Fagdag - medlem 900 kr
Fagdag - ikke medlem 1 200 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 27.01.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Gallaria 2023

Hold av datoen! Gallaria, 27. januar 2023
Gallaria er en arena for inspirasjon, nettverk og feiring av næringslivet i Ranaregionen.

OBS. Vi er utsolgt for pakkebilletter (fagdag og kveld). Men det er noen få billetter igjen til fagdagen. Du kan sette deg på venteliste for pakkebilletter her: https://forms.gle/S1JcZR4Zccob2Yjw8

Årets tema: Møt fremtiden nå!
Det koker i Ranaregionen! Store, grønne industrietableringer, ny flyplass og flere bransjer i rivende utvikling. Hvilke muligheter gir dette næringslivet i regionen vår? Under fagdagen inviterer vi bedrifter og eksperter i og utenfor regionen til å utforske mulighetsrommet og finne ut hvordan vi skal ruste oss for fremtiden.

Se programmet her.

Festmiddag
På kvelden er det duket for faglig vorspiel, festmiddag og prisutdeling! Under Gallaria hedrer vi de som går foran og brøyter vei, små og store bedrifter og ildsjeler, som inspirerer og tar samfunnsansvar, best på service, knallgode på markedsføring, tar i bruk ny teknologi eller på annen måte utmerker seg. Det skal deles ut priser for glimrende markedsføring og kommunikasjon, årets bedrift, årets ambassadør og service-prisen.

Påmeldingsinformasjon
Pakkepris inkluderer fagdag og festmiddag på kvelden, med vorspiel, prisutdeling, tapasbuffet og drikkepakke. Fagdag-billett gir kun tilgang til fagdagen og Festkveld inkluderer festmiddag med vorspiel, prisutdeling, tapasbuffet og drikkepakke. 
Samarbeidspartnere