PLUSS frokost: Strøm- og økonomistyring i krisetider

PLUSS frokost: Strøm- og økonomistyring i krisetider
Onsdag 19 oktober
08:00 - 10:00
Sted
Kantinen i 24/7 bygget
Pris
Medlemspris 0,00
Ordinær pris 1 000,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 18.10.2022
Registreringsfrist er utløpt

PLUSS frokost: Strøm- og økonomistyring i krisetider

Registreringsfrist er utløpt
-Råd og verktøy til mer forutsigbarhet!
   
Høye strømpriser setter press på næringslivet - og myndighetene jobber med en støtteordning som skal lindre. Hva som blir vedtatt er fortsatt usikkert, men det varsles at de som investerer i ENØK-tiltak vil kunne få dekket inntil 45% av utgiftene over 70 øre/kWh – sammenlignet med 25% for de som ikke investerer.

Men hvilke tiltak bør vi investere i for å skape forutsigbarhet fremover? Og hvordan kan likviditetsstyring og kostnadskontroll avlaste bedrifter i krisetider? På PLUSS frokost handler det om strøm- og økonomistyring i krisetider.

Daglig leder i ETA Energi, Frode Styve, forteller om hvilke tiltak og langsiktige investeringer som kan posisjonere bedriften for en fremtid med varige høye strømpriser. Han kommer også til å gi en orientering om det som har kommet frem tilknyttet strømstøtteordningen for bedrifter.

I tillegg gir Fagansvarlig økonomistyring i Tveit Regnskap, Kjell Larsen, oss et lynkurs i likviditetsstyring og kostnadskontroll.

Arrangementet er kostnadsfritt for medlemmer i Næringsforeningen og inkluderer en enkel frokost. Begrenset antall deltakere.
Samarbeidspartner
PLUSS Frokost