Aksjon BYPOLITIKK i Porsgrunn

Aksjon BYPOLITIKK i Porsgrunn
Onsdag 21. september
19:00 - 21:00
Sted
Comfort Hotel Porsgrunn, Kammerherreløkka 3
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 20.09.2022
Påmeldingsfristen er utløpt

Aksjon BYPOLITIKK i Porsgrunn

HVA ER GOD BYPOLITIKK?

Norsk Sentrumsutvikling og Porsgrunn Min By jobber for å styrke bysentrum. Det engasjementet deler vi med politikerne, innbyggere og næringsdrivende i Porsgrunn! Nå inviterer vi til å 'stikke hodene sammen' og gjøre det tydeligere hva som må til av politiske ambisjoner for å styrke Porsgrunn sentrum i årene framover!

Fram mot lokalvalget høsten 2023 arrangerer vi derfor AKSJON BYPOLITIKK der vi avdekker hvilket parti som på best måte prioriterer satsningsområder og -saker som vil gi en styrket utvikling av eget bysentrum - og gi heder og oppmerksomhet til det partiet som fører den beste bypolitikken.

Vi inviterer nå til et første møte, der målet er å gi partiene nyttige innspill i sluttspurten av sitt programarbeid.

Kristin Gustavsen fra NSU og Stine Ellingsberg i Porsgrunn Min By presentere sentrale elementer i en god bypolitikk som både er allmenngyldige for alle byer og spesifikke for Porsgrunn. Deretter blir det noen forberedte innlegg før det åpnes for kommentarer og innspill!

Velkommen til en viktig kveld for Porsgrunn!
Foredragsholder
Stine Ellingsberg

Stine Ellingsberg

Daglig leder Porsgrunn Min By AS
Stine har vært leder for Porsgrunn Min By i 3,5 år og hatt fokus på å strukturere, digitalisere og profesjonalisere selskapet. Hun har fokus på samarbeid og deling, og ønsker at hele byen skal bidra i det viktige arbeidet med å sette byen vår på kartet. Stine har utdanning fra Norge og England (BI systemet) innen økonomi og markedsføring. Hun har også ledelse fra BI og Digitalisering i varehandelen fra USN. Stine har jobbet mange år i reklamebransjen, avishus og i næringsselskapet i Grenlandsregionen, hvor hun hadde et stort fokus på nettopp samarbeid, og det å få på plass en felles markedsplan for 6 Grenlandskommuner, omdømmeundersøkelse for Telemark, og arrangementer som f.eks Vekstkonferansen med over 400 deltagere og et spekket program fra morgen til kveld. Hun brenner for å sette Porsgrunn på kartet, og for vekst og utvikling av byen vår.  
Kristin Gustavsen

Kristin Gustavsen

Adm. dir Norsk Sentrumsutvikling
Kristin er utdannet sivilarkitekt fra NTH/NTNU og har hatt ulike roller knyttet til sentrumsutvikling. Fra 1998-2011 ledet hun arbeidet med utviklingen av Stavanger Øst gjennom selskapet Urban Sjøfront AS. Deretter var hun 3,5 år i Stavanger kommune og ledet der arbeidet med ny sentrumsplan. I 2015 startet hun sitt eget selskap, med en rekke oppdrag innenfor byutvikling nasjonalt og nordisk. I dag har hun to større kontrakter som hhv. daglig leder i Stavanger Sentrum AS og prosjektleder for det offentlig-private CID-samarbeidet. Sommeren 2019 overtok Stavanger Sentrum AS administrasjonen av Norsk Sentrumsutvikling, med Kristin som adm.dir.