Aksjon BYPOLITIKK i Bodø

Aksjon BYPOLITIKK i Bodø
Tirsdag 27. september
19:00 - 21:00
Sted
Dronningens gate 15
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 26.09.2022
Registreringsfrist er utløpt

Aksjon BYPOLITIKK i Bodø

HVA ER GOD BYPOLITIKK?

Norsk Sentrumsutvikling og Bodø Sentrumsforum AS jobber for å styrke bysentrum. Det engasjementet deler vi med Bodø Næringsforum, politikerne, innbyggere og næringsdrivende i Bodø! Nå inviterer vi til å 'stikke hodene sammen' og gjøre det tydeligere hva som må til av politiske ambisjoner for å styrke Bodø sentrum i årene framover!

Fram mot lokalvalget høsten 2023 arrangerer vi derfor AKSJON BYPOLITIKK der vi avdekker hvilket parti som på best måte prioriterer satsningsområder og -saker som vil gi en styrket utvikling av eget bysentrum - og gi heder og oppmerksomhet til det partiet som fører den beste bypolitikken.

Vi inviterer nå til et første møte, der målet er å gi partiene nyttige innspill i sluttspurten av sitt programarbeid.

Kristin Gustavsen fra NSU, Veronica Kåring fra Bodø Sentrumsforum AS og Merete Nordheim fra Bodø Næringsforum presentere sentrale elementer i en god bypolitikk som både er allmenngyldige for alle byer og spesifikke for Bodø. Deretter blir det noen forberedte innlegg fra Arve Pedersen, Kikki Helgesen Gundersen, Robert Helgesen og Johan Jørgen Koch, før det åpnes for kommentarer og innspill!

Velkommen til en viktig kveld for Bodø!
Foredragsholder
Kristin Gustavsen

Kristin Gustavsen

Adm. dir Norsk Sentrumsutvikling
Kristin er utdannet sivilarkitekt fra NTH/NTNU og har hatt ulike roller knyttet til sentrumsutvikling. Fra 1998-2011 ledet hun arbeidet med utviklingen av Stavanger Øst gjennom selskapet Urban Sjøfront AS. Deretter var hun 3,5 år i Stavanger kommune og ledet der arbeidet med ny sentrumsplan. I 2015 startet hun sitt eget selskap, med en rekke oppdrag innenfor byutvikling nasjonalt og nordisk. I dag har hun to større kontrakter som hhv. daglig leder i Stavanger Sentrum AS og prosjektleder for det offentlig-private CID-samarbeidet. Sommeren 2019 overtok Stavanger Sentrum AS administrasjonen av Norsk Sentrumsutvikling, med Kristin som adm.dir.
Veronica Kåring

Veronica Kåring

Daglig leder Bodø Sentrumsforum AS
Veronica er født og oppvokst i Bodø Sentrum. Hun har vært daglig leder i Bodø Sentrumsforum AS siden desember 2018. Utdannet eiendomsmegler med mange års leder – og styreerfaring både fra sentrumsutvikling, idrettslag, eiendomsbransje, hotellnæring og servering. En positiv bypatriot med hjerte i Bodø etter flere års utenbys- og utenlandsopphold. Veronica sitter i styret i Norsk Sentrumsutvikling (NSU).
Merete Nordheim

Merete Nordheim

Administrerende direktør i Bodø Næringsforum
Administrerende direktør i Bodø Næringsforum med ansvar for omtrent 500 medlemsbedrifter, og med fokus på å styrke lokalt næringsliv gjennom kompetanse, nettverk og påvirkning. Merete har tidligere erfaring fra både offentlig og privat sektor med hovedvekt på ledelse, økonomi og utviklingsarbeid.
Arve Pedersen

Arve Pedersen

CEO Hundholmen Byutvikling
Kikki Helgesen Gundersen og Robert Helgesen

Kikki Helgesen Gundersen og Robert Helgesen

Eiere og drivere av Sport 1 Bodø Sentrum, Sport 1 Stormyra og Skandinavisk Høyfjellsutstyr.
Johan Jørgen Koch

Johan Jørgen Koch

Eier av Koch Kjøpesenter, gårdeier, mv.