Aksjon BYPOLITIKK i Kristiansand

Aksjon BYPOLITIKK i Kristiansand
Tirsdag 20. september
19:00 - 21:00
Sted
Atriet, Dronningensgate 2A
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 19.09.2022
Registreringsfrist er utløpt

Aksjon BYPOLITIKK i Kristiansand


HVA ER GOD BYPOLITIKK?

Norsk Sentrumsutvikling og Kvadraturforeningen jobber for å styrke bysentrum. Det engasjementet deler vi med politikerne, innbyggere og næringsdrivende i Kristiansand! Nå inviterer vi til å 'stikke hodene sammen' og gjøre det tydeligere hva som må til av politiske ambisjoner for å styrke Kristiansand sentrum i årene framover!

Fram mot lokalvalget høsten 2023 arrangerer vi derfor AKSJON BYPOLITIKK der vi avdekker hvilket parti som på best måte prioriterer satsningsområder og -saker som vil gi en styrket utvikling av eget bysentrum - og gi heder og oppmerksomhet til det partiet som fører den beste bypolitikken.

Vi inviterer nå til et første møte, der målet er å gi partiene nyttige innspill i sluttspurten av sitt programarbeid.

Kristin Gustavsen fra NSU og Heidi Sørvig fra Kvadraturforeningen presentere sentrale elementer i en god bypolitikk som både er allmenngyldige for alle byer og spesifikke for Kristiansand. Deretter blir det noen forberedte innlegg før det åpnes for kommentarer og innspill!

Velkommen til en viktig kveld for Kristiansand!
Foredragsholder
Heidi Sørvig

Heidi Sørvig

Daglig leder i Kvadraturforeningen & Kvadraturen Gårdeierforening
Heidi har vært leder i Kvadraturforeningen & Kvadraturen Gårdeierforening i snart fem år. Hun har Høyskole- og universitetsutdannelse innen ledelse, markedsføring, økonomi, HR, administrasjon og styrearbeid. Heidi har mangeårig erfaring fra reiseliv- og destinasjonsutvikling, senest fra oppbygging og ledelse av Visit Sørlandet og næringsklyngen USUS. Hun har også øvrig erfaring innen ledelse, endringsprosesser, markedsføring, strategi og økonomistyring. Heidi sitter i styret i Norsk Sentrumsutvikling (NSU)
Kristin Gustavsen

Kristin Gustavsen

Adm. dir Norsk Sentrumsutvikling
Kristin er utdannet sivilarkitekt fra NTH/NTNU og har hatt ulike roller knyttet til sentrumsutvikling. Fra 1998-2011 ledet hun arbeidet med utviklingen av Stavanger Øst gjennom selskapet Urban Sjøfront AS. Deretter var hun 3,5 år i Stavanger kommune og ledet der arbeidet med ny sentrumsplan. I 2015 startet hun sitt eget selskap, med en rekke oppdrag innenfor byutvikling nasjonalt og nordisk. I dag har hun to større kontrakter som hhv. daglig leder i Stavanger Sentrum AS og prosjektleder for det offentlig-private CID-samarbeidet. Sommeren 2019 overtok Stavanger Sentrum AS administrasjonen av Norsk Sentrumsutvikling, med Kristin som adm.dir.