SOPIN - Handel, mat og aktivitet

Lørdag 17. september
10:00 - 16:00
Sted
Idrettsvegen, Kolvereid
Pris
Ordinær pris 0,00
Medlemspris 0,00
10% rabatt for medlemsbedrifter til Namdalskysten Næringsforening
Påmelding
Påmeldingsfrist: 07.09.2022
Registreringsfrist er utløpt

SOPIN - Handel, mat og aktivitet

SOPIN - Handel, mat og aktivitetFoto: Ytringen Avis

Lørdag 17. september fylles Kolvereid med mye folk, mange aktiviteter og spennende utstillere innen handel og matopplevelser.
Småbyen ute ved Namdalskysten vil yre av liv denne lørdagen, og du som utstiller har mulighet til å treffe mange potensielle kunder.


Handel
Denne lørdagen vil du møte flere spennende ustillere innenfor bolig- og fritidshandel. Her finner besøkende informasjon og muligheter knyttet til nybygg, eiendomsutvikling, entreprenører, bil og fritid – samtidig som de kan ta seg en pause med kaffe og noe godt å bite i.

Mat
SOPIN – Matfestivalen på Namdalskysten
 samler bønder, lokalmatentusiaster, sjømatprodusenter og andre formidlere for å vise mangfoldet og framtidsvyene for matregionen. SOPIN er en innarbeidet merkevare som tiltrekker seg matentusiaster og besøkende fra hele distriktet. Alle utstillerne får plass i matgata på Kolvereid torg.

Aktivitet
SMN-cup
 på Sparebank 1 Stadion Kolvereid er en tradisjonell fotballturnering for barn med nesten 60 deltakende lag og mange hundre fotballspillere. Kampene pågår lørdag 17.sept og bidrar til et yrende folkeliv i sentrum hele dagen.

Meld deg på nå for å sikre utstillerplass og gjerne ta kontakt på post@nknf.no om det skulle være noen spørsmål.

Messekart: