Næringslivsdagen 2022 | Destinasjon Asker - en bærekraftig vertskommune. PÅMELDING KONFERANSE

Næringslivsdagen 2022 | Destinasjon Asker - en bærekraftig vertskommune.   PÅMELDING KONFERANSE
Onsdag 16. november
09:00 - 16:00
Sted
Asker Kulturhus, Strøket 15A, Asker
Pris
Ordinær pris 1 100 kr
Medlemspris 800 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 14.11.2022
Påmeldingsfristen er utløpt

Næringslivsdagen 2022 | Destinasjon Asker - en bærekraftig vertskommune. PÅMELDING KONFERANSE

Velkommen til Næringslivsdagen 2022, en viktig møteplass for næringslivet og en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling. 

Tema for konferansen er:
Destinasjon Asker – en bærekraftig vertskommune. 
Asker skal være en god bærekraftig vertskommune for eksisterende næringsliv, nye bedrifter, ansatte, innbyggere og besøkende.

Innslipp og registering fra kl. 08.30. Multisalen og foajé vil begge ha spennende stands og utstillinger å besøke. Tid til mingling gjennom dagen.

Nytt av året er standutstillingen i både Multisal og Foajé.

MULTISALEN fylles opp med spennende utstillere som gir oss smakebiter av gode opplevelser i Asker. Ønsker du plass her? Ta kontakt med oss på e-post eller ring Tone på tel. 41246312 eller Trine Maren på tel. 91198901. NB: Stand i Multisalen inkluderer to billetter til konferansen.

UTSTILLING i foajé vil være, som tidligere år, for næringslivsaktører i tradisjonelle bransjer. Ønsker du stand i foajé? NB: Standprisen for foajéutstilling inkluderer to billetter til konferansen. Informasjon og påmelding HER

PROGRAM:
Program kan også lastes ned som PDF HER
Med forebehold om endringer i programmet.
Velkommen til Næringslivsdagen
Logo
Steinar Bustad, Daglig leder Asker Næringsforening og Asbjørn Flo, Næringssjef Asker kommune ønsker velkommen til Næringslivsdagen 2022.
 
Offisiell åpning
Logo
Lene Conradi har et dypt engasjement for bærekraftig
utvikling, og hvordan dette må favne de tre dimensjonene økonomisk-, miljømessig- og sosial bærekraft.
 
Kan et godt vertskap gi utvikling og vekst?
Logo
Knut har gjennom et langt «reiseliv» fått bred erfaring og god kompetanse innenfor flere av reiselivets bransjer. Siste 15 årene med å få flere til å oppleve og benytte Norge – vårt nærmeste ferieland. Knut vil si noe om hvordan Asker kan være et godt sted å bo og et godt sted å komme på besøk.
 
Bærekraftig utvikling i praksis. Hva betyr det? Og hvorfor bør det gjøres?
Logo
Pål har vært inspirator for mange bedrifter i hele landet, også gjennom arbeidet med bærekraftig reiseliv. Kursholder innenfor teamene, innovasjon og produktutvikling og inspirasjon og opplevelsesutvikling, og har erfaring fra alle fagfelt innen reiseliv.
 
Asker kommune som vertskommune i 2022. Hvordan fortsetter utviklingen?
Logo
I denne paneldebatten ledet av Marte Stokstad vil vi høre fra bedriftene selv om hva som betyr noe for de og deres videre vekst i Asker.
 
Kraften bak nytteverdi
Logo
De har samlet 500.000 følgere på sosial medier ved bruk av nytteverdi og skapt stort engasjement Vi deler metodene, historiene bak, og inviterer til å bli med på resten av reisen. Her møter du to entusiaster med troen på at engasjement kan skape hva som helst!
 
Hvordan kan by- og stedsutvikling gjøre Asker mer attraktiv for innbyggere, besøkende og bedrifter?
Logo
Sverre var med på å skape Mathallen på Vulkan i Oslo, som er en stor suksess selv om mange ikke hadde troen. Han er rådgiver i tidligfase eiendoms- og byutvikling, som omfatter konseptarbeid og regulering, involvering, myndighetskontakt samt steds- og merkevareutvikling, og er medlem av juryen i Statens pris for attraktiv by og programkomiteen i Oslo Urban Arena. Sverre er en entusiastisk stemme i den offentlige debatten om utvikling av byer og tettsteder, er opptatt av at økt kompetanse, bedret rolleforståelse og tillit er en nøkkel til bedre byer.
 
Hvordan samarbeide og forstå hverandre bedre? En helhetlig kultur å enes om.
Logo
Pellegrino Riccardi er en av Norges absolutt beste og mest etterspurte foredragsholdere. Han ble kåret til «Årets taler 2020». Pellegrino holder morsomme og engasjerende foredrag om arbeidskultur, kommunikasjon og relasjoner. 

Med en grunnleggende forståelse for menneskelige drivkrefter, snakker han om hvordan små endringer i atferd kan bidra til et mer levende og engasjert arbeidsmiljø. 
 
Destinasjon Asker
Logo
Her møter du kjente personer fra noen av tettstedene våre. Bli bedre kjent med Tofte, Holmsbu, Sætre, Vollen og Asker.

Marte Stokstad leder oss gjennom en inspirerende paneldebatt.
 
Ordførerens tanker om fremtidens Asker
Logo
Fremtidens utfordringer, men ikke minst muligheter ligger langt fremme i ordførerens tanker. Hva er det som gir retning, og hvordan man skal nå de målene man fastsetter?
 
Velkommen med oss videre!
Logo
Etter Næringslivsdagen slutt kl. 16.00 går vi videre til POP Vinbar er klar med godt i glasset & god musikk
og fortsetter den gode nettverksbyggingen etter Næringslivsdagen slutt!
 
Dagens konferansier
Logo
Marte har ledet det meste av store TV-programmer. Hvem bor her, Norske talenter, Kvelden før Kvelden og kommentator på Eurovision og mye mer.  Hun er også en kjent stemme på radio, alle har vel hørt Marte i Norges mest populære program Nitimen!
 
God reiselivspolitikk er god næringspolitikk
Logo
Reiselivet er en viktig næring for Norge som bidrar til å sikre verdiskaping og arbeidsplasser i hele landet. Reiselivet gir betydelige ringvirkninger og muligheter for verdiskaping også̊ i andre næringer og for lokalsamfunnet.

Tuftin vil i sitt innlegg belyse nåsituasjonen og utfordringene i reiselivet og hva som må til for å sikre styrke reiselivets posisjon som en ledende industri og legge grunnlaget for at Norge som destinasjon tar en større del av den internasjonale veksten i reiselivet. Tuftin var tidligere i 10 år reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, en stilling som av Dagbladet er beskrevet som «en av de mest innflytelsesrike i norsk reiseliv.
 
GRÜNDERPRIS UTDELING
Logo
Årets Gründerpris deles ut i samarbeid med Asker kommune

Bilde: Bokhandleren i Tofte ble kåret til årets gründer i Asker 2021