Sommerlunsj på historiske Leangkollen

Sommerlunsj på historiske Leangkollen
22
Juni
11:30 - 15:00
Sted
Quality Hotel Leangkollen, Bleikeråsen 215, 1387 Asker
Pris
Pris 295,00
Alle betaler selv direkte til restauranten. Drikke til maten betales av den enkelte.

Påmelding
Påmeldingsfrist: 17. Juni 2022

Sommerlunsj på historiske Leangkollen

Vi inviterer til vår tradisjonelle sommerlunsj på vakre Leangkollen. Vi lover god stemning og håper sola skinner for oss, så de vakre omgivelsene kommer til sin rett!

For de som ønsker et glass eplemost på terrassen før vi går inn, er vi på plass fra kl. 11.30. Etter dette trekker vi inn og får høre om Leangkollen ‘s historie fra krigens dager til etter pandemien, før Årets gründer 2021 forteller sin historie.

Den fantastiske lunsjbuffeten står så klar til oss, og hotelldirektør Merete Emanuelsen har gitt oss en veldig hyggelig medlemspris på denne. Her er det bare å glede seg! Og de som ønsker en tur ut på terrassen og besøke den vakre eplehagen, er velkomne til å ta med seg både kaffe og soft is ut å nyte omgivelsene med tid for videre samtaler.

Program:
  • Kl. 11.30 Aperitiff serveres på terrassen med tid får å mingle
  • Kl. 12.00 – 14.00 Programmet starter inne:
    • Velkommen ved Steinar Bustad, daglig leder Asker Næringsforening
    • Merete Emanuelsen, hotelldirektør Quality Hotel™ Leangkollen forteller om Leangkollen’ s historie fra krigens dager til etter pandemien. Hun gleder seg til å fortelle om reisen til hotellet fra start til hvor de er i dag. Det har vært litt av en reise og nesten en historiebok i seg selv.
    • Hør historien og møt Årets Gründer 2021 i Asker; Ronnie M.A.G LarsenBokhandleren på Tofte AS har tidligere vunnet Asker kommunes kulturpris. I november 2021 gikk de av med seieren «Årets Gründer» i Asker. Kunsten bak suksessen er å være i konstant utvikling og klare å tilpasse butikken etter gjeldende forhold. Bokhandelen er ikke bare en bokhandel, men byr på konserter, alle rettigheter og mat. La Ronnie inspirere deg med sin historie, både oppturer, nedturer og ikke minst hans nye spennende satsninger på næringsutvikling syd i Asker.
  • Kl. 14.00 - 15.00 De som ønsker en tur ut på terrassen og besøke den vakre eplehagen, er velkommen til å ta med seg både kaffe og soft is ut å nyte omgivelsene og mingle der.

Hjertelig velkommen til sommerlunsj i vakre omgivelser!

Medlemspris pr. kuvert for aperitiff og lunsjbuffet kr. 295.-
Alle betaler selv direkte til restauranten. Drikke til maten betales av den enkelte.