HMS-dagen 2022
01 juni
09:00 - 13:00
Sted
VIP-senteret, Verdal
Pris
Én deltaker 950,00
Flere deltakere 650,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 30. mai 2022

HMS-dagen 2022

Kom og la deg begeistra og inspirere av den helt vanvittig allsidige Eigil Gulliksen. Han er lege, han har fordypning i fly og romfartsmedisin, han har videreutdanning i krise- og katastrofeledelse og han har mastergrad i ledelse og administrasjon. Ikke overbevist om at denne mannen er verdt å lytte til?

Vel, han har jobbet for Hærens Jegerkommando, han har vært stasjonert i Kosovo og i Afganistan, han har vært klinikksjef for Flymedisinsk institutt og han har hatt flere direktørstillinger i Forsvarsstaben.

Vi kunne fortsatt, men dere tar poenget. Vår hovedinnleder er en mann med tung, bred og uhyre spennende kompetanse. Og han kommer til Verdal for å lære oss en ting eller to om HMS, og samtidig fylle på med inspirasjon så det holder.

Vi skal bygge Norges Tryggeste Industripark
Tanken, ideen, målet og visjonen om å bli Norges Tryggeste Industripark er etablert, og vi må dra sammen for å komme oss dit. 

Vi diskuterer hva som skal til og trenger dine innspill og din kunnskap. Og vi tilbyr en dag med relevant, faglig påfyll og inspirasjon.

Vi diskuterer visjonen og vårt felles løfte om et enda tryggere næringssamfunn i Verdal. Bli med i diskusjonen, enten du er plassert i selve industriparken eller utenfor. Vi deler verktøy og tips og legger til rette for en arena hvor vi kan lære av hverandre. 

Sammen skal vi skape Norges tryggeste industripark.

Bedrifter får aller best avkastning når flere enn én fra samme bedrift deltar. Derfor tilbyr vi ekstra rabattert pris for medlemsbedrifter som ønsker å tilby dagen til flere. Ordinær pris 950 kroner for én, og en rabattert kollegapris på 650  kroner per pers for resten.

Påmeldt så langt:
Lafopa
(flere påmeldte)
Frøseth AS
Grande Entreprenør AS
(Flere deltakere)
Aker Solutions AS (Flere deltakere)
Lag Entreprenør AS (Flere deltakere)
Unicon AS (Flere deltakere)
Securo AS (Flere deltakere)
Verdal kommune (Flere deltakere)
Aircomfort Trøndelag AS
Caverion (Flere deltakere)
Kvernmo AS (Flere deltakere)
Verdalskalk AS
Vitec AS
Sveberg Rør AS (Flere deltakere)
Faber & Gausen AS
Inntre Kjeldstad AS
Nura (Flere deltakere)
Tine SA
Trøndelag Fylkeskommune