Innovasjon i bærekraft: Her er det penger å hente!

Innovasjon i bærekraft: Her er det penger å hente!
Tirsdag 16 november
08:00 - 10:00
Sted
Kantinen, 24/7-bygget
Pris
Ordinær pris 1 000,00
Medlemspris 500,00
Priser er eks. mva
Påmelding
Påmeldingsfrist: 15.11.2021
Registreringsfrist er utløpt

Innovasjon i bærekraft: Her er det penger å hente!

Registreringsfrist er utløpt
Søk midler til utvikling som gir bedriften et konkurransefortrinn.

Det finnes et flora av støtteordninger og virkemidler som skal stimulere bedrifter – spesielt i retning av bærekraftig utvikling og omstilling. Men hvilke ordninger passer for din bedrift? Kvalifiserer du? Og hvordan går du frem når du søker?

I del tre av grønn lønnsomhet skolen har vi utfordret med-arrangør Rogaland Ressurssenter til et krasjkurs i hvordan du bør gå frem når du søker midler! Her kan du spare mye tid – og ikke minst få en god oversikt over hva du kan få støtte til!

Innovasjon Norge oppfordrer alle bedrifter som har ambisjoner om utvikling og vekst til å søke. Innovasjonsrådgiver i Innovasjon Norge, Stein Oddvar Sægrov forteller mer om mulighetene for støtte og hvilke forhold som gjør søknadsprosessen enklere.

I tillegg blir vi bedre kjent med mulighetene for støtte gjennom Rogaland Fylkeskommune.
 
Foredragsholdere
Anne Kristin Helgeland

Anne Kristin Helgeland

Daglig leder ved Rogaland Ressurssenter
Hun har i over 15 år arbeidet med bedriftsutvikling, både med nye oppstartsbedrifter og etablerte virksomheter, og har lang erfaring med å sortere i ulike virkemidler og søke finansiering til ulike bedrifter og prosjekter.
Stein Oddvar Sægrov

Stein Oddvar Sægrov

Innovasjonsrådgiver - Innovasjon Norge
Ca 25 år med å ta nyutviklet Norsk teknologi ut i verden, og ca 14 av disse som grunder selv. Litt nerd i å forstå kunder totalt sett, noe som betyr å både forstå hva som treffer blink for kunden – og alt om veien til at de faktisk kjøper. Som innovasjonsrådgiver i Innovasjon Norge rådgis kunder i hvordan lykkes på hele reisen fra Ide til suksess i sitt marked.
 
Marte Jensen

Marte Jensen

Rådgiver - Rogaland Fylkeskommune

Marte Jensen har kontorsted i Haugesund og jobber som rådgiver i faggruppen for virkemidler i næringsseksjonen i Rogaland fylkeskommune og er sekretariatsleder for Regionalt forskningsfond Rogaland. Hun er utdannet statsviter og har
tidligere jobbet med innovasjon og teknologiutvikling i maritim sektor, med særlig fokus på EU-finansiering.
 
Grønn lønnsomhet skolen