Næringslivsdagen 25. november - PÅMELDING KONFERANSE

Næringslivsdagen 25. november - PÅMELDING KONFERANSE
25
November
09:00 - 16:00
Sted
Asker Kulturhus, Strøket 15A
Pris
Ordinær pris 1 300,00
Medlemspris 900,00

Påmelding
Påmeldingsfrist: 24. November 2021

Næringslivsdagen 25. november - PÅMELDING KONFERANSE

Fremtidens arbeidsmiljø post korona, digitalisering, ledelse i endring, bærekraftig fremtid og nye boformer er noen av de interessante temaene som konferansen svarer ut.

Asker-regionens viktigste møteplass for næringslivet og en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling. Dette vil du ikke gå glipp av!

Innslipp og registering kl 09.00. Foajéutstilling og mingling gjennom dagen. 

Ønsker du stand? Info HER 
NB: 
Standprisen inkluderer to billetter til konferansen, og du melder deg da kun på via lenken. 

PROGRAM:
Program kan også lastes ned som PDF HER
(Forbehold om endringer)
Velkommen til Næringslivdagen'21

Velkommen til Næringslivdagen'21

Offisiell åpning
Lene Conradi, Ordfører Asker kommune

Sammen skal vi skape et aldersvennlig Asker

Asker kommunes temaplan ‘Leve hele livet’ legger grunnlaget for utvikling av et aldersvennlig Asker. Planen er nominert til ‘Leve hele livet-prisen 2021’. Prisen deles ut av Helse- og omsorgsministeren.
Cecilie Lindgren, siv. økonom og Høyre politiker har de siste årene vært en av Høyres mest sentrale politikere i Asker. Hun er inne i sin andre periode i Asker kommunestyre og er ett av partiets fem medlemmer i formannskapet. Hun er leder av Hovedutvalg for Velferd. Har erfaring fra forskjellige roller i næringslivet, blant annet fra Telenor og konsulentbransjen. 
 
Sammen skal vi skape et aldersvennlig Asker

Velferdsteknologi - digitalisering av helse- og omsorgssektoren

Velferdsteknologi - digitalisering av helse- og omsorgssektoren

E-helse: Hvordan samskape med norske kommuner
Rune Wilhelmsen, salgsdirektør Norge, Tellu IoT AS, er ansvarlig for salg i Norge siden 2020. Før det jobbet han over 20 år i Telenor som konseptansvarlig for Velferdsteknologi og eHelse.


 

FUTUREBUILT – FORBILDEPROSJEKTER PÅ KLIMAVENNLIGE BOFORMER

Siden 2010 har FutureBuilt sammen med modige utbyggere vært en viktig leverandør av klimavennlige forbilder. Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Lillestrøm og Nordre Follo er med i programmet. Hensikten med programmet er å vise at det er mulig å utvikle klimavennlige bygg og byområder med høy kvalitet.
Ulla Hahn, arkitekt og prosjektleder i FutureBuilt. Hun har arbeidet med arkitektur, planlegging og miljø- og bærekraft i privat og offentlig sektor og har vært tilknyttet FutureBuilt programmet siden 2011.


 
FUTUREBUILT – FORBILDEPROSJEKTER PÅ KLIMAVENNLIGE BOFORMER

Fremtidens boformer

Fremtidens boformer

Bærekraftig boligutvikling basert på fakta og kundemedvirkning
Olav Birkenes, daglig leder og gründer av eiendomsselskapet Birk & Co siden 2015. Selskapet utvikler bærekraftige kvalitetsboliger i Osloregionen. Han er tidligere partner fra KPMG og har vært økonomisjef i Solon Eiendom. I tillegg har han bakgrunn innen økonomi fra blant annet PwC og Hydro.
 

Sosial bærekraft - inkludering og sosial profil

Asker kommune vil fremme inkludering, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle. Asker Næringsforening vil sammen med kommunen bidra til å øke det sosiale engasjementet i næringslivet.
Steinar Bustad, daglig leder i Asker Næringsforening. Sammen med NAV Asker og aktører som arbeider med inkludering, presenter Asker Næringsforening et nytt prosjekt for sosial inkludering i Asker kommune.
 
Sosial bærekraft - inkludering og sosial profil

Hvordan lede i endring?

Hvordan lede i endring?

Tips for omstilling til den nye normalen
Torry Pedersen, ex-sjefredaktør og adm.dir i VG, prisvinnende medieleder med 40 års erfaring fra mediebransjen. Han sto i spissen for VGs digitale transformasjon i en periode da mediebransjen gjennomgikk et paradigmeskifte. Han satt i VGs toppledelse i 23 år, har omfattende styreerfaring og er en etterspurt foredragsholder verden over.
 

Fremtidens arbeidsmiljø: post korona

Fremtidens arbeidsliv med fremtidens arbeidsmiljø starter opp etter koronapandemien. Hvordan bør vi arbeide fremover for å sikre et best mulig arbeidsliv som grunnlag for en god velferdsstat?
Pål Molander har siden 2011 vært direktør ved Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI). Han er en mye benyttet foredragsholder på arbeidslivsfeltet i Norge, og holdt blant annet innlegg på NHOs årskonferanser i 2018 og 2021. Han er oppnevnt i en mengde råd, utvalg og komitéer på arbeidsmiljøområdet i Norge og internasjonalt.
 
Fremtidens arbeidsmiljø: post korona

Bli bærekraftig eller forsvinn

Bli bærekraftig eller forsvinn

Bærekraft vil være et suksesskriterium for bedrifter i nær fremtid. Selskaper som ikke klarer å omstille seg vil gå dukken.
Tor W. Andreassen, PhD, Professor Norges Handelshøyskole (NHH) i tjenesteinnovasjon ved NHH, hvor han har ledet Center for Service Innovation (CSI) fra 2013 til 2019. Leder nå oppfølgeren til CSI, forskningssenteret Digital Innovation for Growth (DIG) ved NHH. Tidligere professor i markedsføring og prodekan ved Handelshøyskolen BI.

 

Klimainvesteringer akselererer det grønne skiftet

Reduserte klimagassutslipp gjennom lønnsomme investeringer
Ingvild Melandstrategi- og kommunikasjonsdirektør i Nysnø Klimainvesteringer AS (Statens klimainvesteringsselskap). Tidligere programdirektør for energimøtestedet ONS og har mer enn 10 års erfaring fra energibransjen gjennom ulike roller knyttet til energimarkedsanalyse, strategi og lisensoppfølging. Siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen (NHH) med spesialisering i samfunnsøkonomi.
 
 
Klimainvesteringer akselererer det grønne skiftet

Bærekraftig fremtid med fornybar energi

Bærekraftig fremtid med fornybar energi

Visste du at løsningen på verdens klimautfordringer ikke bare er mulig, men lønnsom?
Sigrid GuldbergSenior Business Developer, Statkraft arbeider med innovasjon og forretningsutvikling av nye tjenester og løsninger innen fornybar energi – leter etter «den neste store tingen» for Statkraft. Hun er Dr.ing fra NTNU.
 

Prisutdeling

Gründerpris 2021
Årets Gründerpris for 2021 i Asker deles ut i samarbeid med Asker kommune. 

 
Prisutdeling

Konferansier

Konferansier

Ole Tom Nomeland er seniorrådgiver og managing partner i AdHoc Management. Han er en erfaren rådgiver med bred bakgrunn fra samfunnsliv, media og kommunikasjon. Han har 15 års erfaring som konsulent, med bakgrunn som partner i First House og
byråleder i Gambit Hill + Knowlton Strategies.
 
Nomeland har vært kommunikasjons- og informasjonsdirektør i P4 og Telenor, i tillegg til lang erfaring fra politikk og media. I flere år ledet han aktualitetsmagasinet "17.30" på  P4 - og før det var han næringspolitisk sjef i Bedriftsforbundet.
 

Takk til våre sponsorer