Markedsføringsdagen 2021 #kompetanse
07 oktober
09:00 - 15:00
Sted
Neptunveien 6, 7652 Verdal
Pris
Ordinær pris 3 999,00
Medlemspris 2 999,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 05. oktober 2021 01:00

Markedsføringsdagen 2021 #kompetanse

Verdal Næringsforum ønsker velkommen til Markedsføringsdagen 2021. En inspirerende og lærerik fagdag for alle som er interessert i markedsføring, eller som jobber med kommunikasjon, salg eller markedsføring i en bedrift. Vi har et solid program for dagen. Målet er å utforske nye trender og beste praksis for markedsføring i 2021. 

Du kan se fram til: 
  • Inspirasjon og faglig påfyll 
  • Innsikt i nye trender og nyttige verktøy
  • Beste praksis fra dyktige, lokale markedsførere
  • Tverrfaglig paneldebatt
  • Nettverksbygging og erfaringsutveksling
  • Kåring av Årets Markedsfører 2021
Program
09:00 - 09:15

Velkommen!

Ved Ingrid Dahl Furunes, daglig leder i Verdal Næringsforum 
09:15 - 09:40

Nye trender

Hvilke trender har gjort seg gjeldene og blir viktige i tiden som kommer? V/Roy Strømsnes, daglig leder i Strømsnes Røe. 
09:40 - 10:00

1 million kopper kaffe, takk!

Nytt navn, ny logo og mål om å selge 1 million kopper kaffe. Hva er tanken bak dette?
V/daglig leder i Inderøy Kaffebrenneri og tre ganger verdensmester i kokekaffe Einun Skorem
 
10:00 - 10:15

Pause

10:15 - 10:45

Hva er greia med CRM?

Hva er egentlig Performance Marketing og HubSpot, og hvorfor bør du kjenne til dette? Erling Humstad Eiksund fra Smart Media vil gi deg svarene, vise frem eksempler og dele av sin erfaring. 
 
10:45 - 11:00

Nye arenaer

Daglig leder Jørund H. Eggen forteller om hvordan Fæby har tatt i bruk andre arena og kanaler for å nå frem til kundene.
 
11:00 - 12:00

Lunsj

12:00 - 12:20

Suksess i sosiale medier

Charlotte Melby, nestleder i nettbutikken Lindas Dekor, forteller hvordan de har jobbet for å skape et DIY-fellesskap på sosiale medier med over 160 000 følgere. Og hvordan de har klart å få disse følgerne til å handle i nettbutikken.
 
12:20 - 13:00

7 tips til hvordan du ikke kaster bort tid eller penger på markedsføring

Hvilke trender er det viktig å merke seg i tiden fremover?
Hva har endret seg og hva vil komme til å endre seg innen markedsføringen? Thomas Moen vil guide oss gjennom det nye landskapet. 
13:00 - 13:20

Pause

13:20 - 14:00

Mediehusene samler krefter

Hva gjør Innherred når den digitale arenaen endrer seg?
Og hva slags produkter og tjenester kan mediehuset tilby lokale markedsførere slik at man får avkastning på markedsbudsjettet? 
v/ Odd Arild Sandnes og Tina Larsen 
14:00 - 14:30

Paneldebatt

Hvordan lykkes med markedsføring i 2022?
 
14:30 - 14:45

Prisutdeling

Hvem blir «Årets markedsfører på Innherred»?
Selve prisen er nyskapende og unik, og laget for anledningen av Sveiseren i Verdal. 
 
14:45 - 14:55

Avslutning

Foredragsholder
Thomas Moen

Thomas Moen

Selvstendig rådgiver og daglig leder i Moen&co
Thomas Moen er en av Norges fremste eksperter på digital markedsføring generelt og markedsføring på Facebook spesielt. Han var en av landets første, kjente bloggere og har over 15 års erfaring med digital merkevarebygging og kommunikasjon. Thomas har skrevet to bøker og holdt foredrag og kurs over hele Europa.
Erling Humstad Eiksund

Erling Humstad Eiksund

Rådgiver i Smart Media
Erling er ansatt som rådgiver i Smart Media. Tidligere har han jobbet som Sales Innovation Specialist hos Microsoft i Sofia, Bulgaria. Han har en bachelor i markedsføring og ledelse fra BI, og har studert prosjektledelse hos IBMI og NTNU. Han har i tillegg en rekke kurs og sertifiseringer innen Design Thinking, bærekraftig utvikling og digital transformasjon. 
Odd Arild Sandnes

Odd Arild Sandnes

Daglig leder/Markedssjef Innherred
Odd Arild har jobbet med markedsrådgivning, annonsesalg og ledelse av annonsesalg / rådgivning i mediebransjen i 25 år. Han er daglig leder og markedssjef i Mediehuset Innherred, og er også daglig leder i Polaris Media Midt-Norge Salg som driver med rådgivning og annonsesalg for 10 lokale mediehus i hele Midt-Norge.
Utdanning fra Forsvaret, blant annet Hærens Krigsskole, og en rekke kurs og kompetanseløp innen salg og markedsføring.
Tina Larsen

Tina Larsen

Tina har jobbet med grafisk design, markedsføring og markedsrådgivning i mediebransjen i 13 år. Hun er kreativ markedsrådgiver i Mediehuset Innherred, og jobber med små og store bedrifter som har behov for markedsføring. Har utdanning som grafisk designer fra Norges Kreative Fagskole og flere kurs og sertifiseringer innen salg og markedsføring.
Charlotte Melby

Charlotte Melby

Charlotte Melby er nestleder i nettbutikken Lindas Dekor. Der har hun ansvar for bedriftsutvikling og markedsføring, og har gjennom årene klart å skapt et DIY-fellesskap på sosiale medier med over 160 000 følgere. Disse følgerne har blitt konvertert til gode, engasjerte kunder og ført til omsetning hos Lindas Dekor på flere millioner. Alt av kunnskap relatert til nettbutikk og markedsføring har Charlotte selv lært fra bøker, internett og nettverk - noe som beviser at man trenger ikke en formell utdanning for å lykkes på nett. 
 
Jørund. H. Eggen

Jørund. H. Eggen

Jørund har en Bachelor i markedsføring fra Bond University, Australia og MBA fra Saxion University i Deventer, Nederland. Han har tidligere jobbet med prosjektledelse hos Aker og Kværner i Kristiansand og Verdal.
I dag er han en engasjert potetprodusent, gründer, driver og eier av Fæby gård og Fæby Bryggeri. Han jobber kontinuerlig med å utvikle bryggerisatsningen og er markedsføringsansvarlig for Fæby bryggeri. 
Einun Skorem

Einun Skorem

Kaffe er ikke bare kaffe, hevder Einun Skorem daglig leder i Inderøy Kaffebrenneri. Ulike bryggemetoder trender blant dagens kaffedrikkere, men Einun sverger til den gamle tradisjonen med å koke kaffe på kjele, og har spesialisert seg på det i så stor grad at han hele 3 ganger har blitt verdensmester i kokekaffe. Med nytt navn og ny logo er målet nå å selge 1 million kopper kaffe. 
Samarbeidspartner