Frokostmøte Eidsvoll

Frokostmøte Eidsvoll
Torsdag 21. oktober
07:30 - 10:00
Sted
Wergelands Hus, Eidsvoll 1814
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 19. oktober 2021
Meld meg på

Frokostmøte Eidsvoll

Vi ønsker velkommen til frokostmøte i samarbeid med Eidsvoll Næringslivsforum.

Det blir mingling og frokost fra 07:30 med programstart 08:00.
Program
08:00 - 08:10

Velkomsthilsen

Finn Harald Pettersen, Styreleder i Eidsvoll næringslivsforum ønsker velkommen.
08:15 - 08:35

TEWO et produkt fra Termowood

Håkon Rognlien og Termowood AS er opptatte av å effektivisere byggeprosesser for å håndtere morgensdagens krav i markedet.
Termowood har jobbet aktivt med FoU på sitt patent siden 2012, som har ført til 3 produkter. TEWO et byggesystem basert på isolerte massivtre-element har ført til en ny og unik innovativ materialløsning - en effektiv og optimal byggemetode og er et modulært byggesystem beregnet for alle type bygninger. Tanken bak alle Termowoods produkter er det økende fokuset på miljø og energieffektivisering i samfunnet.
De har i flere år arbeidet med å finne løsning som kan være konkurransedyktig nasjonalt og internasjonalt. Dette har ført til at de har i dag patent i 7 Europeiske land og Termowood vil fremover ekspandere til utvalgte utenlandsmarkeder.
 
08:45 - 09:05

Innovative luftprodukter

Gründeren Remy Skogstrand fra Inflate forteller om en norskbasert oppstart som utvikler innovative luftprodukter designet for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer effektiv for B2B-markedet.
Med bærekraftige produkter, laget for alle forhold, er kundene sikre på at de får den kvaliteten og brukervennligheten som forventes. Produktene er basert på Drop Stitch-teknologien som har blitt brukt i luftfartsindustrien for å lage oppblåsbare båter, padlebrett og flyvinger. Faktisk ble det på 1950-tallet opprettet et oppblåsbart fly for militæret i Double Wall Fabric. Dette viser hvor allsidige produktene kan være.
 
09:15 - 09:30

Hva skjer i Innovasjon Gardermoen?

Runar Bålsrud, daglig leder i Innovasjon gardermoen kommer med en oppdatering. 
09:30 - 09:45

Siste nytt fra Eidsvoll Kommune

Hege Svendsen, Varaordfører i Eidsvoll informerer.