Afternoon Tech

Afternoon Tech
Torsdag 26 august
16:00 - 18:00
Sted
Lothes
Pris
Ordinær pris 800,00
Medlemspris 400,00
Mva tilkommer deltakeravgift
Påmelding
Påmeldingsfrist: 25.08.2021
Registreringsfrist er utløpt

Afternoon Tech

Registreringsfrist er utløpt
En ettermiddag med mingling, gode foredragsholdere og inspirerende påfyll…

DNB, Valide og Næringsforeningen inviterer til Afternoon Tech; en mingle-ettermiddag med påfyll og inspirasjon – med teknologi som bakteppe…

Denne ettermiddagen skal gi inspirasjon, påfyll, litt fun facts og ny og nyttig kunnskap om selskaper som har utnyttet muligheter i teknologien.    

Vi har med oss Vibeke Vestre fra Sky of Norway, som har sett disse mulighetene; 

Fra interiørdesigner til techgünder...

Vibeke Vestre mener interiørdesignere er en forsømt yrkesgruppe når det kommer til IT-løsninger. Klipp og lim er hverdagen for mange av hennes kolleger. Ved å analysere alle sine egne arbeidsprosesser, har hun utviklet løsningen SkyHome.

SkyHome er en digital plattform mellom interiørdesignere/arkitekter og høyprofilerte varemerker innenfor møbler og interiør. Programvaren gjør det mulig å vise prosjekter med fotorealistisk 3D-bilder, film og VR-teknologi, og programmet er sømløst integrert med selskapets egen nettbutikk, som per i dag huser over 60 leverandører fra kjente, internasjonale merker.

– Konseptet vårt gir interiørdesignere et nytt liv. De står for kreativiteten, vi gir dem verktøyet til å skape markedets beste kundepresentasjoner. Vi forenkler også administrasjonen, sier Vestre, som ser fram til å fortelle mer i sitt foredrag.  
Autostore; Fra Underdog til Unicorn 

Synnøve Matre har jobbet i AutoStore nesten siden før AutoStore ble stiftet.
Hun var på kontoret den morgenen Ingvar Hognaland presenterte den geniale idéen sin, og har jobbet tett med produktutvikling siden. Nå er hun Manager Test & Validation og har med seg et team på 14. 

Synnøve vil fortelle litt om reisen både for robotene, menneskene og organisasjonen. Fra den første idéen til det globale milliardkonsernet det er i dag. 

AutoStore har vokst til å bli en av de fremste i verden på automatiserte lagrings- og hentesystem. Løsningen er solgt i over 30 land, og selskapet vokser videre! 

Autostore omsatte for 1,7 milliarder i 2020. Hovedkontoret ligger i nedre Vats..

Robotsystemet til Autostore består av batteridrevne roboter som plukker varer i kasser, som deretter leveres til de ansatte gjennom såkalte porter. Systemet gjør det mulig å automatisere deler av lagerdriften og utnytte plassen bedre.

En rekke norske selskaper, inkludert XXL og Komplett, har brukt systemet i en årrekke, men internasjonale navn som Puma, Gucci og Lufthansa er også på kundelisten.

På arrangementet får du også høre mer fra  Norges første forbrukerteknolog; Yngvar Ugland fra DNB:
 
Alle tiders muligheter

I DNB NewTechLab utforsker man mulighetsrommet som ny teknologi gir både for forbrukere, for bank og finans og for samfunnet generelt. I sitt foredrag viser han eksempler på digitalisering som kan endre vår adferd og hvordan noe av dette har aktualisert seg under Covid-19.

Yngvar Ugland er Executive Vice President, NewTechLab i DNB. Yngvar er DNBs og Norges første forbrukerteknolog. Han er ansvarlig for innovasjonsarbeidet og ny teknologi i Norges største og eldste bank. Yngvar er foreleser ved Singularity University Nordic og blir ofte sett på TV, i podcaster, aviser, i paneler og på scenen. Han har bred erfaring – og har utviklet produkter, teknologier, kultur og bedrifter i flere tiår – i tillegg til å være en fantastisk formidler!  


NB! Begrenset antall deltakere! 

Passer for alle som er nysgjerrige på muligheter teknologien byr på.  

I tillegg til mingling, faglig påfyll og inspirasjon, serveres 1 glass musserende, finger-sandwiches, scones og te/kaffe – i ekte Afternoon Tech ånd…