Velkommen til årets viktigste næringslivsdugnad

Velkommen til årets viktigste næringslivsdugnad
Onsdag 16. oktober
11:30 - 14:30
Sted
Kommunestyresalen, Asker rådhus, Knud Askers vei 25, 1384 Asker
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 15.10.2024
Meld meg på

Velkommen til årets viktigste næringslivsdugnad

Den 16. oktober inviterer vi næringslivet i Asker til en sosial og givende ettermiddag, hvor formålet er å samle inn penger til årets TV-aksjon. Årets TV-aksjon går til barnekreftforeningen, som skal etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Ordfører Lene Conradi er med og det ønsker vi at du skal være også!
 
Næringslivsdugnaden arrangeres i hele Norge og selve gjennomføringen skjer ved at du som deltaker kontakter personer via ringelister som TV-aksjonen setter opp i forkant av ringedugnaden. De beste resultatene oppnår vi når du ringer dine egne kontakter, så en uke i forveien ønsker vi å samle inn kontaktene i ditt nettverk som du selv ønsker å ringe. Ved å informere om dette i forkant, sikrer vi at ikke flere ringer til de samme personene. 
 
Har du spørsmål angående ringedugnaden kan du kontakte Nina Windju Christiansen på e-post eller på tlf. 930 43 264. Mer informasjon kommer senere!
 
Hvis du har kollegaer eller forretningsforbindelser i ditt nettverk som du synes burde delta så gi oss beskjed og/eller videresend denne invitasjonen. Vi lover god stemning, høyt tempo, god lunsj og noen timers meningsfylt arbeid!

Arrangementet starter med lunsj kl. 11.30.

Bli med på årets viktigste næringslivsdugnad!