Frokostmøte: Hvordan økt innsikt i bærekraftsdata kan skape styrket konkurransefortrinn

Frokostmøte: Hvordan økt innsikt i bærekraftsdata kan skape styrket konkurransefortrinn
Torsdag 06. juni
08:30 - 10:00
Sted
RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker, Norge
Pris
Medlemspris 0 kr
Ordinær pris 500 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 05.06.2024
Påmeldingsfristen er utløpt

Frokostmøte: Hvordan økt innsikt i bærekraftsdata kan skape styrket konkurransefortrinn

Bli med på frokostmøte med Azets og Energihuset for å lære mer om hvordan bærekraftsdata kan skape styrket konkurransefortrinn og hvilke økonomiske støtteordninger som finnes til gårdeiere. 

Innsikt og kunnskap skaper suksessfulle bedrifter. Men når det regulatoriske nettet strammer seg rundt næringslivet om bærekraft/ESG, og driver bedrifter til å finne- og skape bærekraftsdata, rapportere etter standarder og dokumentere sitt fotavtrykk innen ESG kriterier, skaper det egentlig konkurransekraft og endring? Men gjelder dette kun for de aller største selskapene, eller er det en tsunami på vei inn i SMB markedet også? 

Azets tar deg med på en reise om hvorfor vi har et behov for bærekraftsrapportering, de stadig økte regulatoriske kravene for selskaper av alle størrelser, og ikke minst til hvordan et slikt fokus skaper endring og konkurransestyrkede bedrifter.

Energihuset beskriver mulighetene for utvikling av eksisterende næringsbygg i regionen vår. Vi gir tips til økonomiske støtteordninger til gårdeiere, og forklarer mer om Energimerke og Energiattest.  

Det blir mingling, frokost og kaffe fra 08:30 og den faglige delen begynner 09:00. 
 
Velkommen!
Foredragsholder
Mats Lorentsen

Mats Lorentsen

Head of Advisory, Business Development & Sustainability
Mats er leder for forretningsutvikling og bærekraft i Azets Insight AS. Med sin solide erfaring innen strategi og bærekraft hjelper han bedrifter hver dag med å imøtekomme krav og forventninger mot en grønnere fremtid gjennom digitalisering, utviklingsprosesser og forbedringsarbeid.
Paal Gulliksen Werpen

Paal Gulliksen Werpen

KAM, Klima - og energi
Energihuset er en rådgivende ingeniørbedrift med målsetning om å hjelpe samfunnet via næringsbygg og borettslag til å redusere energiforbruk og Co2 utslipp. Vår representant Paal Gulliksen Werpen har arbeidet med rådgivende salg til næringslivet i Vestfold, Buskerud, Akershus og Oslo fra 1999. Det er viktig for Paal å gi gode råd på veien til et mål om nullutslipp. Skape tillit, bygge relasjon, vise struktur og levere gode resultater rundt bærekraft til kundene er hans målsetning. 
 
Samarbeidspartnere